Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost | Kasa 190 Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,397
32,260
113
Sen verdigin 2,5 k bakma komurcu bedavadan gelen 2,5 k bak
Bedavadan sayılıyorsa öyle olsun umut usta s.et takma bu kadar roldür moldür herkes çıkarına konuşur sen ben ayrı düşünebiliriz ama baskalari öyle değil maalesef iyilik meleği olmaya gerek yok bundan sonra

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
736
113
Öyle yan çizmek yok dostum bana adap öğretiyorsun ya Allah aşkına forumdaki her şeyi adımdan iyi bilen biriyim ben
Adam gibi rol istedin verdik birşey de istemiyorum dedim sana , uzatma benim kimseye adap öğrettiğim yok . Herkesin bildiği kendine .

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,242
1,764
113
Bu maç ilk yarı 0.5 üst olur CA Belgrano

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,716
879
113
ortam neden gergin bilmiyorum ama zarar veriyorsunuz. Lutfen arkadaslar gemi bizim batmayalim hepimiz ayni yerdeyiz

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,348
20,507
113
Ortalık yine karışmış 😕

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
736
113
😂😂😂 yav arkadaş neyin gergini neyin tartışması vallahi pişman oldum rol artırdığına da verdiğime de çoçuk musun olayı uzattın da uzattın dost , istemiyorum dedim özelden dimi ben senden bugün 9 kişiye para attım bu söylenmez ama illa konuşturuyorsun kimse birşey demedi hepsi de patladı s..kayım parasına biz parasında değiliz gırgırındayız işin eğlence katıyoruz sadece neyse iyi akşamlar ama pişman oldum bunu bil

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
😂😂😂 yav arkadaş neyin gergini neyin tartışması vallahi pişman oldum rol artırdığına da verdiğime de çoçuk musun olayı uzattın da uzattın dost , istemiyorum dedim özelden dimi ben senden bugün 9 kişiye para attım bu söylenmez ama illa konuşturuyorsun kimse birşey demedi hepsi de patladı s..kayım parasına biz parasında değiliz gırgırındayız işin eğlence katıyoruz sadece neyse iyi akşamlar ama pişman oldum bunu bil
Mevzu kapandı uzatma dostum herkes söyledi söyleyeceğini, ahkam kesme bana ben değilim bunu yapabileceğin kişi :) beni ilgilendirmiyor senin ne attığın, uzatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...