- 79,012
- 51,004
- 113
Canin sagolsun gulum inan seni sevdigimden rollerini takip edyrum bunu biliyrsun yoksa hayatta etmem
Bedavadan sayılıyorsa öyle olsun umut usta s.et takma bu kadar roldür moldür herkes çıkarına konuşur sen ben ayrı düşünebiliriz ama baskalari öyle değil maalesef iyilik meleği olmaya gerek yok bundan sonraSen verdigin 2,5 k bakma komurcu bedavadan gelen 2,5 k bak
Adam gibi rol istedin verdik birşey de istemiyorum dedim sana , uzatma benim kimseye adap öğrettiğim yok . Herkesin bildiği kendine .Öyle yan çizmek yok dostum bana adap öğretiyorsun ya Allah aşkına forumdaki her şeyi adımdan iyi bilen biriyim ben
Ya ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum 24 saat forumdayım ben dayım canımsınCanin sagolsun gulum inan seni sevdigimden rollerini takip edyrum bunu biliyrsun yoksa hayatta etmem
Bol şanslar
Dost yanlis anlamaAdam gibi rol istedin verdik birşey de istemiyorum dedim sana , uzatma benim kimseye adap öğrettiğim yok . Herkesin bildiği kendine .
Sende oylesin cansinYa ben kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum 24 saat forumdayım ben dayım canımsın
Asabımız bozulmasaydı olacaktıBu maç ilk yarı 0.5 üst olur CA Belgrano
tatı kaçtı buranınAsabımız bozulmasaydı olacaktı
Bekle dur bi sntatı kaçtı buranın
Angaralıyım yüzmeyi bilmem. Ama çok pis gemileri yakarım.ortam neden gergin bilmiyorum ama zarar veriyorsunuz. Lutfen arkadaslar gemi bizim batmayalim hepimiz ayni yerdeyiz
Dostum acil bi işim çıktı bakamadım kb haberde veremedim valla
Mevzu kapandı uzatma dostum herkes söyledi söyleyeceğini, ahkam kesme bana ben değilim bunu yapabileceğin kişi😂😂😂 yav arkadaş neyin gergini neyin tartışması vallahi pişman oldum rol artırdığına da verdiğime de çoçuk musun olayı uzattın da uzattın dost , istemiyorum dedim özelden dimi ben senden bugün 9 kişiye para attım bu söylenmez ama illa konuşturuyorsun kimse birşey demedi hepsi de patladı s..kayım parasına biz parasında değiliz gırgırındayız işin eğlence katıyoruz sadece neyse iyi akşamlar ama pişman oldum bunu bil
Estağfurullah agamDostum acil bi işim çıktı bakamadım kb haberde veremedim valla