Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti dost / Xxxl Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Bunu yapan 2. Kişisin bide muro vardı burda yan tarafta eziyolardı adamı burda takılmaya başladı her kazandığımda az uz demeden attık oda nankör lük etti sonra bu insanlara iyilik yaramaz hadi hayırlı sabahlar abiler daha sözüm yok
Bak savas daha halen boş ypıon kimseye nankörlük etmedm etmem de çok şükür dönıp yedim kaba pislemem tammı

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Param yetişmedi borca verdim sen böyle bi adamsın kardeşim
Ozmn dieceksn kardesm böle böle demi he bide üstğne suclu qibi bizi azarladın haksızmıyım bak nası qüzel anlatabiliyorsn derdini ozmnda diebilirdin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Ozmn dieceksn kardesm böle böle demi he bide üstğne suclu qibi bizi azarladın haksızmıyım bak nası qüzel anlatabiliyorsn derdini ozmnda diebilirdin
Olum ben sana attım mı attım adama dönüş öyle yazılır mı beni tahrik ediyorsun seni uyarıyorum kaç kezdir

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,397
32,260
113
Bak savas daha halen boş ypıon kimseye nankörlük etmedm etmem de çok şükür dönıp yedim kaba pislemem tammı
Lan olum bumu senin dost anlayışın etmem diyon Bi para göndermedi diye lafmı edilir tanımadığın olsa neyse bizde ediyoz onlara bu adamla konuşmadığın günmü var amk

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Ben sildim insanlık kalsın bende sırf @savaskurt denen arkadas qörsünde boş konusup insanın xanını sıkmasın die artı nankör dien arkadad qörsn die yptm
@Hayatindibi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Makara 1 yapılır 2 yapılır 3 yapılır beni gecem gündüzüm kumar bak 2 ayda 50 bin içerideyim kafam bozuk evde de pederle yumruk yumruğauız b3n senin makara yapacağın bi adam değili m

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Lan olum bumu senin dost anlayışın etmem diyon Bi para göndermedi diye lafmı edilir tanımadığın olsa neyse bizde ediyoz onlara bu adamla konuşmadığın günmü var amk
Savas bak daha yeminle boş konusuyorsn

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Makara 1 yapılır 2 yapılır 3 yapılır beni gecem gündüzüm kumar bak 2 ayda 50 bin içerideyim kafam bozuk evde de pederle yumruk yumruğauız b3n senin makara yapacağın bi adam değili m
Ozmn oynama oynama kardesm oynamaaaaa

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Yapma dedikçe yapıyorsun sinirlendirme diyorum ben antidepredmsn kullanıyorum sinir hastalığım var beni germe diyorum bana zorla ban yedirme diyorum inatla sinirlendiriyo3sun

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,884
13,775
113
Olum ben sana attım mı attım adama dönüş öyle yazılır mı beni tahrik ediyorsun seni uyarıyorum kaç kezdir
Hadi be oradan insan qibi yazıp söyledinde ne zmn bişey dedik

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,956
63,211
113
Yapma dedikçe yapıyorsun sinirlendirme diyorum ben antidepredmsn kullanıyorum sinir hastalığım var beni germe diyorum bana zorla ban yedirme diyorum inatla sinirlendiriyo3sun
Onun alintiladigin msjini sil la dm paylasimi olani

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Ben sana bana makara6yapnw takılma diyorum sen ne anlatıyon olum la banaa!!?!!!??