Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası Göremeyen Nesil

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
bu maç rövanşlımı tek maçmı

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,920
3,451
113
Bu mac tek mac yenersek slovakia - kosova macinin galibi ile 3 gun sonra deplasmanda oynayacagiz o macida yenersek dunya kupasina gidiyoruz.
sıkıntı o zamn uzama ihtimali var bende rövanşlı sandım için jojo da 2 orandan ms1 almıştım

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Sametle Abdülkerimle falan dünya kupasına nah gideriz. Kusura bakmayın ama gerçek bu. 2 maçın biri mutlaka patlar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,473
1,044
113
Bu nesil bırak Dünya kupasını önünü göremiyor daha ne Dünya kupası hayalden kalkın

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Ben goz ucuyla bakmaya calistim tek kale oynuyoruz romanya 2 kere geldi gibi gordum acaba o 2 geldiklerinde o mu hata yapti acaba diye sormak istedim
Hacı tek kale oynuyoruz diyorsun da ilk isabetli şut 53'te oldu o da gol oldu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Yaş 24 son dünya Kupasında götüm bezliydi ilk defa o yıldan bu yıla iyi bir jenerasyon geldi Montella hariç oyunculara güvenim tam gidermiyiz bu sene sizce yoksa bir play off faciası daha mı yaşarızEkli dosyayı görüntüle 949032
Yapılan bir araştırmaya göre IQ seviyesi yüksek insanlar çoğunlukla futbolla ilgilenmezmiş

Basit bir spora çok anlam yükleniyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Yapılan bir araştırmaya göre IQ seviyesi yüksek insanlar çoğunlukla futbolla ilgilenmezmiş

Basit bir spora çok anlam yükleniyor
Dost ozaman bu İngilizler Fransızlar stat yakıyor bunlar mal sen süper zekasın 😂 adamlar futbola milyarlar harcıyor

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Yav bu deniz gül Porto da forvet kerem yerine koysa geberir mi

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,240
5,092
113
Vay be ben milli takım 3 cu olduğu yılların maçlarını izlerdim

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,084
15,810
113
Yav bu deniz gül Porto da forvet kerem yerine koysa geberir mi
bilader amma taktın her şeye sabahtan beri montella bu takımdaki sinerjiyi oluşturan adamdır iki saattir adama sövüyorsun uluslar liginde a grubuna cıkarmıs euroya götürüp son 16 yaptırmış 24 sene sonra dünya kupasına götürmeye 1 maç kalmış adama sövüyorsun ayıptır şu niye oynamıyor bu niye oynamıyor. adam 2 senedir bir milli takım kimliği oluşturdu kulüpcülüğü sunu bırakın da destek atın azıcık