Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası

kerzakov

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
232
43
saat farkı yok,iklimleri ağustosa kadar aynı. eurosports belgeselinde izlemiştim dün gece sallamıyorum ondan bir tık öndeler
Biri kuzeyde biri güneyde olduğu için iklimleri farklidir diye düşündüm. Bilgilendirme için sağol bilgi bilgidir. :D ama yine de lider yada ikinci çıkacağımızı çok etkilenmeyecegimizi düşünüyorum hayırlısı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,108
21,697
113
Gergin misin kankam 😅
Yok kanka sadece insanların yaşına ve yaptıkları muhabbetlere bakıyorum Dünya nasıl bir hal almış diyorum düşünsene saç sakal bembeyaz ağzında diş kalmamış gözlükler 8 numara buraya gelip 15 yaşındaki çocuğun bile açmaya utanacağı tarzda konular açıyorlar, insan ister istemez geriliyor 😂😂

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,062
3,112
113
Yok kanka sadece insanların yaşına ve yaptıkları muhabbetlere bakıyorum Dünya nasıl bir hal almış diyorum düşünsene saç sakal bembeyaz ağzında diş kalmamış gözlükler 8 numara buraya gelip 15 yaşındaki çocuğun bile açmaya utanacağı tarzda konular açıyorlar, insan ister istemez geriliyor 😂😂
Gülsemmi aglasammı bilmiyorum CHP'nin kurultay konusunumu açayım veya İran ABD savaşınımı açayım harbiden degişiksin

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,126
18,800
113
Eğlen geç kanka onlar da eğleniyor