Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya Kupası

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,062
3,112
113
Mesela Fransa ile Türkiye yi kıyaslayalım Arda oliseh bence Arda Kenan doue bnce Kenan Hakan chomeni Hakan mbappe Kerem mbappe yani ofans Fransa'dan bile iyi

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,669
1,752
113
Grubu 5 puanla lider tamamlarız.

Sonrası kura şansına bağlı. Eğer sakatlık ceza yaşamazsak kura şansı da orta-şanslı şekilde giderse son 16 yı görürüz. Son 16 dan çeyreğe de çıkabiliriz. Ama yarı final zor

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,938
2,774
113
Gruptan çıkarsa şükret dedik diye futboldan anlamaz olduk ise bak 😀 Ne bu kibir işte bu yüzden uzun zamandır başarı yok hep bir kibir topcusunda hocasinda baskaninda taraftarinda

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,477
8,672
113
Dünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.
Eşleşme şansına bağlı ama en azından bı çeyrek final bekliyorum bu jenerasyonla başarılı olamayacaksak hangi jenerasyonla başarılı olacazki

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,264
15,949
113
Cok zor rakipler var tamam iyiyiz ama gruptan cikarsak basari sayarim ben

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,938
2,774
113
Kenan Yıldız harici topçu yok takımda ne defans ne orta saha yıllardır forvetin bile yok