Hiç olmasan iyi olurNe kadar olsam yeter emmi
Hiç olmasan iyi olurNe kadar olsam yeter emmi
Şikayet et o soytarıyı 🤣🤣Ne alaka be kardeş sohbet etmek cloverslıkmı oluyor
Hangi bi soytarıyı şikayet edek kardeş okadar boş beleş insan varkiŞikayet et o soytarıyı 🤣🤣
Sana laf atanı et yeter gereksiz herfin biri. Birde sana laf atıyor. Boş herif belli zatenHangi bi soytarıyı şikayet edek kardeş okadar boş beleş insan varki
Su içtim başka içecek yoktuyarı final yaparız diyor ne içiyorsunuz siz foruma girmeden
Allah'ına kurbanGrupta 3de 3 yaparız
Hangisi 2/3tane gereksiz vardıSana laf atanı et yeter gereksiz herfin biri. Birde sana laf atıyor. Boş herif belli zaten
Yav oglum argo konuşmadan düzgünce cvb veremiyormusun terbiyeli olFatih tineri götten mi çektin dostum Max son 16 olur
@.saglikbakanligiMesela Fransa ile Türkiye yi kıyaslayalım Arda oliseh bence Arda Kenan doue bnce Kenan Hakan chomeni Hakan mbappe Kerem mbappe yani ofans Fransa'dan bile iyi
Gönül isterki final oynasın ama kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok tekrar ediyorum gruptan çıkarsan şükretKral sen gerçekten futboldan anlıyormusun
Eşleşme şansına bağlı ama en azından bı çeyrek final bekliyorum bu jenerasyonla başarılı olamayacaksak hangi jenerasyonla başarılı olacazkiDünya kupası başlıyor Türkiye gruptan çıkarmı sizce benim tahminim yarı final oynar.Lütfen muhabbetin içine etmeden adam gibi yazın küfür hakaret istemiyorum vallahi banlarım.