Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Düzce'de Deprem

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,099
113
Herkes yine de tedbirini alsın
99 depreminde 3 gün enkazda kalmış biri olarak söylüyorum kafayı yersiniz
Çocuklarımızın çocukları görür kafz deprem döngüsünü tamamladı bidahaki döngüde içinden gececen yine heryerin o ayrı

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,099
113
200 250 yıl rahat buralar en tehlikeli bölge İzmit Körfez bolgesi oradaki fay çok sert ve deli 99 zaten 7.6 idi bölgeden muazzam enerji çıkışı oldu sırt pirt büyük deprem olmaz aynı bölgede

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,683
2,332
113
200 250 yıl rahat buralar en tehlikeli bölge İzmit Körfez bolgesi oradaki fay çok sert ve deli 99 zaten 7.6 idi bölgeden muazzam enerji çıkışı oldu sırt pirt büyük deprem olmaz aynı bölgede
Körfez de olur bu aralar diyon yani twpeleri sağlam izmitin

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,126
946
113
Allah cezani Allah korusun konu açmışsın bende buyuk bir deprem oldu sandım rabbim yasatmasin bir daha

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
1,099
113
Ne zaman olursa Allah biliyor 200-300 yıldır olmuyor hem olucak diyen bilim adamları ben değil mutlaka birgün olucak ansizin ama bugün ama yarın ne farkeder önemli olan önlem almak
Ne olmuyor 99 da İstanbul Tuzla merkezli 7.6 oldu .d

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Ne zaman olursa Allah biliyor 200-300 yıldır olmuyor hem olucak diyen bilim adamları ben değil mutlaka birgün olucak ansizin ama bugün ama yarın ne farkeder önemli olan önlem almak
Onlem İstanbul a nasil alınacak evlerin çoğu eski yapıt yıkıp yeniden inşaa etseler oda olacak ihtimal değil depremler uzun yıllar olmazsa deprem olma ihtimali normal olarak artar ee haliyle buda normal eger ki kotu bir senaryo olursa İstanbul depremi şiddet bakımdan fazla olursa turkiye resmen biter maddi ve manevi olarak Allah korusun diyelim