- 32,571
- 30,828
- 113
Hadi atın şu son golü de daha NBA roll yapacaz
Terim ne alaka kardeşimAlobet bilet etkinliğine katıldım 1 kişiye 1 ödül veriyolar 27 biletim var yüzde 5i bende yani
16 kişi ödül alacak 15-20 kişi zaten toplasan var 1.ye 7500 262 numaraya çıkmış bizde 265 var 2.ye 393 çıkmış bizde 394 var
Gitmiş 6 kişi 1000 tl ilk önce orda bana çıkmış bu şans istiyor ki anasını bacısını sıkeyım böyle silahı alayım yolda gördüğümü temizleyip en son terimi vurayım
Terimle konustugundan beri çekim yok eniste tartışma çıkarda sana ban gelmez Foncu kaydiralimAlobet bilet etkinliğine katıldım 1 kişiye 1 ödül veriyolar 27 biletim var yüzde 5i bende yani
16 kişi ödül alacak 15-20 kişi zaten toplasan var 1.ye 7500 262 numaraya çıkmış bizde 265 var 2.ye 393 çıkmış bizde 394 var
Gitmiş 6 kişi 1000 tl ilk önce orda bana çıkmış bu şans istiyor ki anasını bacısını sıkeyım böyle silahı alayım yolda gördüğümü temizleyip en son terimi vurayım
Sen değil, selonun terimden bahsediyor o alışık diyeTerim ne alaka kardeşim
Kardeşim büyük ugursuzları temizleyeceksin ki forumun önü açılsın bugün yine gördüm bir konuda kuru sıkı yapıyordun 8k çektim diyeTerim ne alaka kardeşim
Çok yalan konuşuyor oda ne zaman sorsak 0 konularda hep 8k çektim no bonus oldum 10k çektim limit attılar diye sorsak 5 tl yok derTerimle konustugundan beri çekim yok eniste tartışma çıkarda sana ban gelmez Foncu kaydiralim
Arkadaşla bugün konuşuyoruz bana diyorki senin şansın kapalı geçen okudum diyor deniz hıyarı yedinmi şans aciliyormus dedi diktir git dedim GT nedmeek istiyorsun bı düşünmedim değil de hıyarı buldukda denizi kaldiKardeşim büyük ugursuzları temizleyeceksin ki forumun önü açılsın bugün yine gördüm bir konuda kuru sıkı yapıyordun 8k çektim diye
Yiyor ki biliyor enişte bol şansArkadaşla bugün konuşuyoruz bana diyorki senin şansın kapalı geçen okudum diyor deniz hıyarı yedinmi şans aciliyormus dedi diktir git dedim GT nedmeek istiyorsun bı düşünmedim değil de hıyarı buldukda denizi kaldi
Kardeşim zamanında 5k davet bonusu eklediler tek kat cevrimli attık tek maça geldi çektikKardeşim büyük ugursuzları temizleyeceksin ki forumun önü açılsın bugün yine gördüm bir konuda kuru sıkı yapıyordun 8k çektim diye
İstemeden de olsa toplarlami konuşuyoruz eniste nediyorsun budurumaYiyor ki biliyor enişte bol şans
Kardeşim sen iflah olmaz bir kumar bağımlısısınÇok yalan konuşuyor oda ne zaman sorsak 0 konularda hep 8k çektim no bonus oldum 10k çektim limit attılar diye sorsak 5 tl yok der
Tebrıkler kardeşim 5k davet bonusunu bugün gamdom ekleyemiyor finans izin vermiyor sen kim köpeksin de sana 5k ekledilerKardeşim zamanında 5k davet bonusu eklediler tek kat cevrimli attık tek maça geldi çektik
dost siz ilk yarı 3 gol olan maçta nasıl gol bahsi alıp kaybettinizGol olurun oran bayagi yuksek. yine yakmaz bunlar umarim
Aynı soruyu o gece kendime sordum kardeşim sonra dedim fazla kurcalamaTebrıkler kardeşim 5k davet bonusunu bugün gamdom ekleyemiyor finans izin vermiyor sen kim köpeksin de sana 5k eklediler