- 15,959
- 13,170
- 113
2 1den sonra 3.5 😅dost siz ilk yarı 3 gol olan maçta nasıl gol bahsi alıp kaybettiniz
2 1den sonra 3.5 😅dost siz ilk yarı 3 gol olan maçta nasıl gol bahsi alıp kaybettiniz
İsimleri karıştırdılar heralde kardeşim ya da yabancı numara diye bunda para var dediler heralde nerden bilsinler askerden kalma yeşil donlarla gezdiğiniAynı soruyu o gece kendime sordum kardeşim sonra dedim fazla kurcalama
Boyle giderse biz de ilk yarı 3 gol çıkmış maçtan yatacazdost siz ilk yarı 3 gol olan maçta nasıl gol bahsi alıp kaybettiniz
gelir bizim kuponBoyle giderse biz de ilk yarı 3 gol çıkmış maçtan yatacaz
Aslında olay ne bilion mu moruk o gece hiç tanımadığım forumdan biri yazdı dedi Truvabet üyeliğin yoksa üye ol davet bonusu ekletecem falan. Üye oldum harbi ekledi siteİsimleri karıştırdılar heralde kardeşim ya da yabancı numara diye bunda para var dediler heralde nerden bilsinler askerden kalma yeşil donlarla gezdiğini
Yatar sizin kupon kardeş geçmiş olsungelir bizim kupon
Negatif yookYatar sizin kupon kardeş geçmiş olsun
Ne zaman oldu kardeşim bu olayAslında olay ne bilion mu moruk o gece hiç tanımadığım forumdan biri yazdı dedi Truvabet üyeliğin yoksa üye ol davet bonusu ekletecem falan. Üye oldum harbi ekledi site
tam seni çağırcaktım ara dayını teyzeni halanı falanYatar sizin kupon kardeş geçmiş olsun
Brezilya da ki amcam Diksen bu maçta 1 gol daha çıkmaz diyor kardeş geçmiş olsuntam seni çağırcaktım ara dayını teyzeni halanı falan
Kardeşim valla oldu baya yaNe zaman oldu kardeşim bu olay
Biliyorum kardeşim sabret elbet bizim de bahçelerimiz çiçek açarSinirlerim çok bozuk terim kardeşim
Peki bi 250 çıkar mı kardeşimKardeşim valla oldu baya ya
Bu Portlandda avdija var. Lavuk ilk 5 dk oynadı sonra bir daha maça girmedi. Noldu sakatlandı mi akEv uzmez 2olur
Bakalim kankaBu Portlandda avdija var. Lavuk ilk 5 dk oynadı sonra bir daha maça girmedi. Noldu sakatlandı mi ak
Kardeşim şuan çıkmaz ama yarın öğlen ayarlayabilirsem haber edecemPeki bi 250 çıkar mı kardeşim