- 90,673
- 100,242
- 113
Teşekkürler kardeşim direkt paparaya atar mısınKardeşim şuan çıkmaz ama yarın öğlen ayarlayabilirsem haber edecem
Teşekkürler kardeşim direkt paparaya atar mısınKardeşim şuan çıkmaz ama yarın öğlen ayarlayabilirsem haber edecem
Tamam kardeşimTeşekkürler kardeşim direkt paparaya atar mısın
Kesene bereket kardeşim daim olsunTamam kardeşim
Hani 5-6 dakka oynamasa neyse de hiç girmedi oyunaBakalim kanka
Bu maçta gol gelmezse uğursuzlugun tescillencek farkında mısın terim 🤣Yav Allah çarpsın ağlayacam şimdi neden gelmiyor gol
Ne yalvarıyon la yatarsa yatsın aqYalvarırım atın
Turnike kacirdiktan sonra yerdeyken top gelmis onu tutarken baldiri cekmis. Dönmesi supheli diyor. Soyunma odasina kacmisHani 5-6 dakka oynamasa neyse de hiç girmedi oyuna
Kendimi kesecem. Arkadaşa kupom verdik oyuncu bahsi. Verdiğim oyuncu 5 dk oynatildi oyuna alınmadı bir daha. Hiç oynatmasa iade olacaktı. Zaten brezilyadan 40 dakkadir gol yok. Vur enişte neşteri bu kafa bu gövdeye ağır gelmeye başladıBu maçta gol gelmezse uğursuzlugun tescillencek farkında mısın terim 🤣
Yav çıldıracam ya arkadaşa kupom verdik iyi gidiyordu kupon bu lavuga da sayı üst dedim 5 sayı ile başladı sakatlanıp çıkmışTurnike kacirdiktan sonra yerdeyken top gelmis onu tutarken baldiri cekmis. Dönmesi supheli diyor. Soyunma odasina kacmis
Totemim buNe yalvarıyon la yatarsa yatsın aq
Kanka sakatlandigi pozisyonu izledim geri doner. Nasil sakatlanmis anlamadim bile. https://x.com/MrBuckBuckNBA/status/1894911802951037237?t=GrNzAqfHfAg_CcLb4ea-Ig&s=19Yav çıldıracam ya arkadaşa kupom verdik iyi gidiyordu kupon bu lavuga da sayı üst dedim 5 sayı ile başladı sakatlanıp çıkmış