- 32,545
- 30,788
- 113
Kardeşim bence bana vermeyelim çünkü sırf para gelmesin diye o maçtan gol gelmez bana inatAlırız kupon tutarsa o zaman sana 200₺ yeter terim
Kardeşim bence bana vermeyelim çünkü sırf para gelmesin diye o maçtan gol gelmez bana inatAlırız kupon tutarsa o zaman sana 200₺ yeter terim
ShsjajdksmamckGooool
Dayi ilkyari 30dk gol cikmadi saulun kuponu yaktilarO gol de şimdi rahat gelmesi lazim
İlk yarı 3 gollü maçtan nasıl yattıDayi ilkyari 30dk gol cikmadi saulun kuponu yaktilar
Ulan imparator musun be2-2 olsa belki beraberliğe oynarlardı. 3-1 olması daha iyi
23den sonra gol girdik 6dk uzatmaya ragmen olmadiİlk yarı 3 gollü maçtan nasıl yattı
Bol şanslar kardeşim katılım var mıGooool
Var galiba ama canliya sor yine dostBu tümbet çekim adet sınırı var mı casiboö gibi
Kardeşim çok çekim yapacak gibi neden soruyorsunBu tümbet çekim adet sınırı var mı casiboö gibi
Tumbete iskorpit de sıfır sıkıntı ve 1 cekiceksen 500 iskorpit bonusu gonderirlerBu tümbet çekim adet sınırı var mı casiboö gibi
Dağıtımı çekip kalanla kendim devam edecektimKardeşim çok çekim yapacak gibi neden soruyorsun
Selamlar kardeşim nerelerdesinBol şanslar kardeşim katılım var mı
Alobet bilet etkinliğine katıldım 1 kişiye 1 ödül veriyolar 27 biletim var yüzde 5i bende yaniKalan 1 dediler geldik