Burdakilerin çoğu borç aldıklari parayla içinden gelerek attikları parayı ayırt edemiyor. Birinden borç aldıysan onu ödemelisin. Ama x kişi sana para attıysa yarın gidipte sana atmiştim sende bana at diyemez. 5-6 kişiyle muhabbeti kestik o yüzdenOlur la kumarci adamlar puahaha
Öyle zaten la makaraya vurdugumuza bakma borc ayri öylesine attigin para ayri o yuzden 2 3 kisi haric kimseye kolay kolay borc vermem asla verdigin paranin arkasindan bakmayacaksin forumda yoksa üzülürsünBurdakilerin çoğu borç aldıklari parayla içinden gelerek attikları parayı ayırt edemiyor. Birinden borç aldıysan onu ödemelisin. Ama x kişi sana para attıysa yarın gidipte sana atmiştim sende bana at diyemez. 5-6 kişiyle muhabbeti kestik o yüzden
Adam sanardık çoğunu değillermiş
Salih dolandırmaz, forum içinde de çok kişiye dokunmuştur.Sana beni dolandırdı diyen adam sanırım dolandırıcı çıktı zaten muhabbetinize hakim değilim fakat senin uzun süre ortalıkta görünmemen iddaaları destekledi sadece çıkıp olayları sıcağı sıcağına söylesen böyle olmazdı bence. Bol şans
Puahahaha adiAyriyeten tutarsa @Losers 50₺
Bana para atmayana dusman olurum neuchatel xamas beyBurdakilerin çoğu borç aldıklari parayla içinden gelerek attikları parayı ayırt edemiyor. Birinden borç aldıysan onu ödemelisin. Ama x kişi sana para attıysa yarın gidipte sana atmiştim sende bana at diyemez. 5-6 kişiyle muhabbeti kestik o yüzden
Adam sanardık çoğunu değillermiş
Seni de gördük seyithaaaaaaan kardeşPuahahaha adi
Beni ne görecen olum benim kimseye zararım olmaz kimseninde bana zararı olamaz dkajdnsnSeni de gördük seyithaaaaaaan kardeş
Valla şu an hakkında dolandırıcı diyen pek çok kişi görüyorum. Senin tanıdığın Salih olmayabilir. Çok borç taktı verirken de çok zorlandı millete. Ben de yorum attım sen böyle değildin neden milleti arkandan konuşturuyorsun dedim üzgün surat attı sadece. Zora düşünce yanlışa bulaşmış olabilir çünkü gördüğüm kadarıyla zor durumdaydı. Yapacak bişey yok hadi hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de.Salih dolandırmaz, forum içinde de çok kişiye dokunmuştur.
Benim ona kızgınlığım veya kırgınlığım ayrı ama hakkı olana hakkını vermek gerekir, borç almıştır ödeyememiştir sonra işin içinden çıkamamıştır.
Eline para geçince herkese fazlasıyla döner yani benim bıraktığım salih bu kişiydi sonra değiştirdiyse bilemem, tek kötü huyu hava yapmak için yalan atmak
Ne oluyorlan losers toplaniyor mu puhahaPuahahaha adi
Suvatım toplanmaz artık bunlar biz yokken fena birbirine düşmüş dmmaNe oluyorlan losers toplaniyor mu puhaha
Diğerinin de kurucusu bendim zaten konuyu bi salih açtı sonra kendi ismini de losers yapmıs deli manyakNe oluyorlan losers toplaniyor mu puhaha
He ya sorma güzel güzel oynayin işte puahahSuvatım toplanmaz artık bunlar biz yokken fena birbirine düşmüş dmma
2 basket maçına vip esc ye götürürdü suvat dostum zamanında bizi be dndnfHe ya sorma güzel güzel oynayin işte puahah
İnstagram da ayna fotoğrafı çekceğine haber verseydin ya olum forumda böyle muhabnet dönüyo diyeSuvatım toplanmaz artık bunlar biz yokken fena birbirine düşmüş dmma
Belkide foruma o kadar iyiligim dokundu zor zmanimda kimse yok diyip o da öyle baslamistir durumlari bilemeyiz ama salih seninde dedigin gibi en son biraktigimda düzgün biriydi sonrasini görmedim bilememDiğerinin de kurucusu bendim zaten konuyu bi salih açtı sonra kendi ismini de losers yapmıs deli manyak
Toparlanır toparlanır 2 cyber maçına bakar gelir borçları kapatırBelkide foruma o kadar iyiligim dokundu zor zmanimda kimse yok diyip o da öyle baslamistir durumlari bilemeyiz ama salih seninde dedigin gibi en son biraktigimda düzgün biriydi sonrasini görmedim bilemem