Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti egehandro | Türkiye Kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
4.91

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Sana beni dolandırdı diyen adam sanırım dolandırıcı çıktı zaten muhabbetinize hakim değilim fakat senin uzun süre ortalıkta görünmemen iddaaları destekledi sadece çıkıp olayları sıcağı sıcağına söylesen böyle olmazdı bence. Bol şans

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,504
43,285
113
Olur la kumarci adamlar puahaha
Burdakilerin çoğu borç aldıklari parayla içinden gelerek attikları parayı ayırt edemiyor. Birinden borç aldıysan onu ödemelisin. Ama x kişi sana para attıysa yarın gidipte sana atmiştim sende bana at diyemez. 5-6 kişiyle muhabbeti kestik o yüzden
Adam sanardık çoğunu değillermiş

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,934
54,049
113
Burdakilerin çoğu borç aldıklari parayla içinden gelerek attikları parayı ayırt edemiyor. Birinden borç aldıysan onu ödemelisin. Ama x kişi sana para attıysa yarın gidipte sana atmiştim sende bana at diyemez. 5-6 kişiyle muhabbeti kestik o yüzden
Öyle zaten la makaraya vurdugumuza bakma borc ayri öylesine attigin para ayri o yuzden 2 3 kisi haric kimseye kolay kolay borc vermem asla verdigin paranin arkasindan bakmayacaksin forumda yoksa üzülürsün

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,164
17,581
113
Sana beni dolandırdı diyen adam sanırım dolandırıcı çıktı zaten muhabbetinize hakim değilim fakat senin uzun süre ortalıkta görünmemen iddaaları destekledi sadece çıkıp olayları sıcağı sıcağına söylesen böyle olmazdı bence. Bol şans
Salih dolandırmaz, forum içinde de çok kişiye dokunmuştur.
Benim ona kızgınlığım veya kırgınlığım ayrı ama hakkı olana hakkını vermek gerekir, borç almıştır ödeyememiştir sonra işin içinden çıkamamıştır.
Eline para geçince herkese fazlasıyla döner yani benim bıraktığım salih bu kişiydi sonra değiştirdiyse bilemem, tek kötü huyu hava yapmak için yalan atmak

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,860
13,079
113
Bana para atmayana dusman olurum neuchatel xamas bey

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,893
15,912
113
Salih dolandırmaz, forum içinde de çok kişiye dokunmuştur.
Benim ona kızgınlığım veya kırgınlığım ayrı ama hakkı olana hakkını vermek gerekir, borç almıştır ödeyememiştir sonra işin içinden çıkamamıştır.
Eline para geçince herkese fazlasıyla döner yani benim bıraktığım salih bu kişiydi sonra değiştirdiyse bilemem, tek kötü huyu hava yapmak için yalan atmak
Valla şu an hakkında dolandırıcı diyen pek çok kişi görüyorum. Senin tanıdığın Salih olmayabilir. Çok borç taktı verirken de çok zorlandı millete. Ben de yorum attım sen böyle değildin neden milleti arkandan konuşturuyorsun dedim üzgün surat attı sadece. Zora düşünce yanlışa bulaşmış olabilir çünkü gördüğüm kadarıyla zor durumdaydı. Yapacak bişey yok hadi hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,934
54,049
113
Diğerinin de kurucusu bendim zaten konuyu bi salih açtı sonra kendi ismini de losers yapmıs deli manyak
Belkide foruma o kadar iyiligim dokundu zor zmanimda kimse yok diyip o da öyle baslamistir durumlari bilemeyiz ama salih seninde dedigin gibi en son biraktigimda düzgün biriydi sonrasini görmedim bilemem

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,164
17,581
113
Belkide foruma o kadar iyiligim dokundu zor zmanimda kimse yok diyip o da öyle baslamistir durumlari bilemeyiz ama salih seninde dedigin gibi en son biraktigimda düzgün biriydi sonrasini görmedim bilemem
Toparlanır toparlanır 2 cyber maçına bakar gelir borçları kapatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...