- 12,770
- 4,674
- 113
Ağzın bal yesinEvet birkaç dk sonra hesabında iyi degerlendir şansın dönmüş bugün
Ağzın bal yesinEvet birkaç dk sonra hesabında iyi degerlendir şansın dönmüş bugün
Kasatkinaya çok fazla oran açılmış bence iyi görmüşsün tebriklerBeklenti dışındaydı fakat; buda oldu ☺🥰
1 dk kaldıBen hala 1;38 diyorum![]()
Şimdi gelmiş olması lazım1 dk kaldı
Deme öyle be abi belki bir sigara parası atar dost 1.5 saat beklenir mi3 gıbı gelir
Henüz sahan yokŞimdi gelmiş olması lazım
Şimdi gelmiştir bile3 gıbı gelir
Banada öyle geldi ama bana inat 38 de göndermediŞimdi gelmiştir bile
Daha bekliyor yazıyorŞimdi gelmiştir bile
O 2500 liranın içinde bizimde kayıplarımız var dost vur gözüne paranın al paramızı bırakma vbeteHenüz sahan yok
Vbet yarım saati geçirmez normalde btc olduğu için bı saat en fazla gelir odemeBanada öyle geldi ama bana inat 38 de göndermediah vbet
Reis henüz gelen yok bekliyorum bakalım sonucuVbet yarım saati geçirmez normalde btc olduğu için bı saat en fazla gelir odeme
En azından beklemeyi garantiye aldın dost ödeyecekler o endişeyi atlattım gerisi gelirDaha bekliyor yazıyor
Gelir merak etme için rahat olsun vbet yamuk yapmaz en sevdiğim siteReis henüz gelen yok bekliyorum bakalım sonucu
Gelince BTC türk uygulaması otuyormu haber veriyormu ?Reis henüz gelen yok bekliyorum bakalım sonucu
Bilmiyorum sürekli girip kontrol ediyorumGelince BTC türk uygulaması otuyormu haber veriyormu ?
Sadece Mart ayı çekimleri o yüzden için rahat olsunBilmiyorum sürekli girip kontrol ediyorum
Bitti mi hepsi dostSadece Mart ayı çekimleri o yüzden için rahat olsun