- 12,769
- 4,674
- 113
Biz nerde çekecez böyle yüklüSadece Mart ayı çekimleri o yüzden için rahat olsun
Biz nerde çekecez böyle yüklüSadece Mart ayı çekimleri o yüzden için rahat olsun
Kumarci adam böyle kanka bugün var yarın yok oynuyoruz bazıları ucbin çekiyor sanki Ali Ağaoğlu olmuş öyle davranıyor hedef 200 k o gelmeden bu rakamların bir önemi yokBitti mi hepsi dost![]()
Çekince aynı siteden dewam et bu sitede çekim kısıtlaması yok on kere cekBiz nerde çekecez böyle yüklü
Mutlaka bir gün çekersin 27 liraya 42 k çektim geçen sene vbetteBiz nerde çekecez böyle yüklü
İnşallah dost Allah gönlüne göre versinKumarci adam böyle kanka bugün var yarın yok oynuyoruz bazıları ucbin çekiyor sanki Ali Ağaoğlu olmuş öyle davranıyor hedef 200 k o gelmeden bu rakamların bir önemi yok
Eyvallah dostum hepimizin inşallahİnşallah dost Allah gönlüne göre versin
Desteklle görüştun mu dostum forumdan bekliyorlar deHayla bekliyor yazıyor
Konu açtık çekiliş yaptık ödemeleri yapacam deDesteklle görüştun mu dostum forumdan bekliyorlar de
Tecrübe konuşuyorKonu açtık çekiliş yaptık ödemeleri yapacam de
Eyvallah kralTebrikler emo iyi koymuşşsun
Ezdin geldin mi Emrah abiEyvallah kral
Yaşlı kurt pusuda 🤪Ezdin geldin mi Emrah abi![]()
Gelince yaz bari dost en azından vbet BTC ile ne kadar sürede ödüyor bilgimiz olurBiz nerde çekecez böyle yüklü
Oda olur dost bu kadarı oldu sevindim senin adinaBtc adresime düşmedi daha
Hayırlı olsun kardeşim ağ onayı oluyor btcde iki dkya bilemedin beş dk ya düşer hesabaBtc adresime düşmedi daha
Eyvallah dostOda olur dost bu kadarı oldu sevindim senin adina
Gelmiştir artık biraz bekletiyorlar onay için coin hesaplariEyvallah dost