Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Emsek1903 | Woonn

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.40

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Dost valla o adam baya eski forumda kimseye de yanlışını görmedim ben birebir muhabbetim olmasa da ama evli barklı adamdır muhtemelen işi gücü vardır yanlış yapacak biri degil tabi sen de beklediğin için haklısın bissy diyemem
Saçma yemişim işi gücü 2 dk lık iş kimse hikaye anlatmasın, ödülü atmaya müsait olamayacak kadar müsait olmamış olamaz. Tanınmış kişilere ödülleri atmış ama bu arkadaş çok Aktif değil diye bunun hakkını atmak istememiş olay bu kadar basit ve nettir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Adam bir bir şartta emek vermiş ödüle hak kazanmış dağıtıma talipsen o ödülü ulaştıracaksın hemen. Kendisini de biliyoruz kumar krizi gelincee300-400 ün peşine düşüyoruz. O zmn karşıdaki adamı da düşünecek parasını yatacak

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Adam bir bir şartta emek vermiş ödüle hak kazanmış dağıtıma talipsen o ödülü ulaştıracaksın hemen. Kendisini de biliyoruz kumar krizi gelincee300-400 ün peşine düşüyoruz. O zmn karşıdaki adamı da düşünecek parasını yatacak
Valla büyük adamsın halk adamisin helal olsun 😀

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,084
1,693
113
Hayret bu defa arkadaş konudan kaçmamış

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Valla büyük adamsın halk adamisin helal olsun 😀
Estağfurullah dostum büyüklükte değil kaldı ki kendisi sevdiğim bir arkadaş yanlışını da ben şahsen görmedim ama olay bariz açık. Lazıstana erhana atıyorsan bu arkadaşa da atacaksın. Ha adam iban mı atmadı mi gerekirse sen yazacaksın adama. Bende birinin parası olunca o para bana yük olur yatamam valla

sahin06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
49
28
Saçma yemişim işi gücü 2 dk lık iş kimse hikaye anlatmasın, ödülü atmaya müsait olamayacak kadar müsait olmamış olamaz. Tanınmış kişilere ödülleri atmış ama bu arkadaş çok Aktif değil diye bunun hakkını atmak istememiş olay bu kadar basit ve nettir
Aynen, bu dediğin iş 10 saniyelik. Foruma girip banka atmak bu kadar zor olmamalı. “Müsait değilim” demek saçma; hangi çağda yaşıyoruz? Kumar oynayan adamın elinden telefon düşmez muhtemelen gece kaybetti göndermedi bulunca gelir kaç forumda gördüm sonra üste çıkarlar

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,906
1,507
113
Aynen, bu dediğin iş 10 saniyelik. Foruma girip banka atmak bu kadar zor olmamalı. “Müsait değilim” demek saçma; hangi çağda yaşıyoruz? Kumar oynayan adamın elinden telefon düşmez muhtemelen gece kaybetti göndermedi bulunca gelir kaç forumda gördüm sonra üste çıkarlar
Büyyk ihtimal kaybetmistir parayı