Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Emsek1903 | Woonn

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.40

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,250
113
@tahir1603 ödül kazanmıştım Atacam dedin hala atmadın 500 TL ? İban da istedin sonra mesaja emoji koyup bıraktın niye atmıyorsun ödülümü ?

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
24,757
113
Estağfurullah dostum büyüklükte değil kaldı ki kendisi sevdiğim bir arkadaş yanlışını da ben şahsen görmedim ama olay bariz açık. Lazıstana erhana atıyorsan bu arkadaşa da atacaksın. Ha adam iban mı atmadı mi gerekirse sen yazacaksın adama. Bende birinin parası olunca o para bana yük olur yatamam valla
Özele bak bi agam

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,754
17,780
113
Çok ya 3 gün formda Erhan abiden başka kimseye söylemedim ama bokunu xikarti cevap yok gülücük atıyor anca dalgamı geciyon adı herif benle
Bu forumda seninle muhabbet kurup sonra dmden ya da başka özelden muhabbete girip adam dolandırmaya yer yapan çok. Param olsa dahi yok derim ya da vermiyorum derim. Kupon yaparsın ödül dagitirsin, unutursun. Başkaca borç harç kimseye verilmez. Ben de dahilim buna. Kimseye vermeyin kardeşim. Sonra peşinde koşarsın adamın. Kumarcilarin yüzde 80 inin yalan ağzına yuva yapmıştır. Nasil inanıyorsunuz hemen pes doğrusu.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,825
15,813
113
@Losers Dostum sen niye böyle şeyler yapıyorsun? Daha önce Losers konusunda Erhan ile Barrios ile Testo ile yaşadığın sorunları da okudum. Durumun bozuk olabilir. İşlerin bozulmuş olabilir. Durumun sıkışık olabilir. Para istersin eyvallah hepimiz böyle dönemlerden geçtik, geçiyoruz. Ama itibarını kaybedersen bir daha kuruş bulamazsın.Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bu hareketleri alışkanlık haline getirirsen arsızlaşırsın. Eski halini hatırlıyorum, böyle bir insan değildin diye biliyorum. Özüne dön kardeşim.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,275
9,941
113
Bu forumda seninle muhabbet kurup sonra dmden ya da başka özelden muhabbete girip adam dolandırmaya yer yapan çok. Param olsa dahi yok derim ya da vermiyorum derim. Kupon yaparsın ödül dagitirsin, unutursun. Başkaca borç harç kimseye verilmez. Ben de dahilim buna. Kimseye vermeyin kardeşim. Sonra peşinde koşarsın adamın. Kumarcilarin yüzde 80 inin yalan ağzına yuva yapmıştır. Nasil inanıyorsunuz hemen pes doğrusu.
Haklısınız hocam

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,250
113
@Losers Dostum sen niye böyle şeyler yapıyorsun? Daha önce Losers konusunda Erhan ile Barrios ile Testo ile yaşadığın sorunları da okudum. Durumun bozuk olabilir. İşlerin bozulmuş olabilir. Durumun sıkışık olabilir. Para istersin eyvallah hepimiz böyle dönemlerden geçtik, geçiyoruz. Ama itibarını kaybedersen bir daha kuruş bulamazsın.Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bu hareketleri alışkanlık haline getirirsen arsızlaşırsın. Eski halini hatırlıyorum, böyle bir insan değildin diye biliyorum. Özüne dön kardeşim.
Konu o kişiye nerden geldi anlamadim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
24,757
113
Emmi borç verir misin

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,275
9,941
113
@Losers Dostum sen niye böyle şeyler yapıyorsun? Daha önce Losers konusunda Erhan ile Barrios ile Testo ile yaşadığın sorunları da okudum. Durumun bozuk olabilir. İşlerin bozulmuş olabilir. Durumun sıkışık olabilir. Para istersin eyvallah hepimiz böyle dönemlerden geçtik, geçiyor. Ama itibarını kaybedersen bir daha kuruş bulamazsın.Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bu hareketleri alışkanlık haline getirirsen arsızlaşırsın. Eski halini hatırlıyorum, böyle bir insan değildin diye biliyorum. Özüne dön kardeşim.
Param yoksa demiyor bir gün diyor Netflix kesti bir gün diyor site atmadı bir gün diyor bankaya giremiyorum diyor bir gün diyor arkadaşım atacak diyor insan gibi cevapda yazmıyor sadece gülücük atıyor dalga geçer gibi insan gibi yazsa hiç birşey demiycem

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,250
113
Konu sahibi mesajları okuyup okuyup konudan çıkıyor 😂