Ekleyelimyav ben onu bunu anlamam freespinim nerede
Ekleyelimyav ben onu bunu anlamam freespinim nerede
😁😁Gunduz gündüz içmeyin artik 50 defa mi diyecez bunu
Bu nedir 😁sınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi
Torbacinin numarasını özelden atsana dostsınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi
sormasını bilirsen veriyo çok para aldım ama dolandırıcı jojobet çöktü anlamış yapay zekadan aldığımı maçlarıaynı yapay zekaya akşamki bültenden 2 maç ver desen veremez neymiş dünyanın yaratılışını açıklıyormuş simulasyondaymışız da bla bla bla
😂🤣😂🤣Gunduz gündüz içmeyin artik 50 defa mi diyecez bunu
Keşke borç yapacak bir bakkalımız olaydı 100 lira için roll takip etmezdikYav ne tartışıyonuz siz ya. Ben diyorum ki 1450 try borç oldu bakkala. Bak 2 eti gong sade, 2 touch blue, 1 üçü bir arada aldım az önce. Para var mı para? Kumardan haber verin
Fazla kafaya takmadan cahil kalma olayını zaten çoğu insan doğuştan başarıyor morukBende zaten ters konuşuyordum ne gerek var dedim ya ölümlü evrende kalp kırmaya hemen topla kelimelerini
Aynen hipotezler var zaten de böyle bir şey hiçbir zaman kanıtlanamaz her şeyin bir küçüğü var her şeyin bir büyüğü de var korkunç bir büyüklükte farkında olmadan savrulup gidiyoruz en güzeli fazla kafaya takmadan cahil kalmak
Yoksa bu kadar site nerden peydahlanacak kardeşimFazla kafaya takmadan cahil kalma olayını zaten çoğu insan doğuştan başarıyor moruk
Ne iş erhanEyw dost bu ay biraz maddi olarak sikinti yasicam ondan sonra feraha kavuşurum artik adam akilli son 2 senedir is güç yoktu bi gelir yoktu günü birlik yaşıyordum bu bana ilaç gibi gelecek
Kardeşim 3 katının 50 eksiği gene kendisinin 2 katının 100 fazlasına eşit olan sayı kadar çıkar mı bişeyYoksa bu kadar site nerden peydahlanacak kardeşim
Yok kardeşim şarj aleti bozuk bak yüzde 1 de gidip geliyo elimizle tutuyoruz durum vahim sen bize burda matematik yaptırıyonKardeşim 3 katının 50 eksiği gene kendisinin 2 katının 100 fazlasına eşit olan sayı kadar çıkar mı bişey
Kuyumcu dostNe işi dost
Ne kadar bir şarj aleti kardeşimYok kardeşim şarj aleti bozuk bak yüzde 1 de gidip geliyo elimizle tutuyoruz durum vahim sen bize burda matematik yaptırıyon
KuyumcuNe iş erhan