Daha fiyatı nedir onu bilmiyorum dur çalışıp biraz tecrübe edinelim senin işini de hallederiz puahaSelamın aleyküm Erhan kuyumculuk mu çeyrek altın alacaktım
Daha fiyatı nedir onu bilmiyorum dur çalışıp biraz tecrübe edinelim senin işini de hallederiz puahaSelamın aleyküm Erhan kuyumculuk mu çeyrek altın alacaktım
Eski televizyonlardaki karıncalanma gibi birsey olmuş, bence yapay zeka bozuk dost.sınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi

Metodan olsa olsa manyak zeka olurAslında bizim @Golcümetin de yapay zeka🤣🤣🤣
Hergun boyle bi oe cikiyor s.. issizibide dünyayı ele gecicerek diyorlar la
Olum sen aptalmısın lan adminler seni banlıyo geliyon devam ediyorsun malmısın lan sen bütün eski konulara yazıyorsun mesaj kasmak yasak beyin yok mu sendebide dünyayı ele gecicerek diyorlar la
Sovme la sende ban yersin yoktan yereHergun boyle bi oe cikiyor s.. issizi
O site elemanı konu paylaşırken de sadece nisbet konusu paylaşıyorduOlum sen aptalmısın lan adminler seni banlıyo geliyon devam ediyorsun malmısın lan sen bütün eski konulara yazıyorsun mesaj kasmak yasak beyin yok mu sende
Pezevenk bütün konulara yazmış kankaO site elemanı konu paylaşırken de sadece nisbet konusu paylaşıyordu
Bunun amaç sinsi sinsi mesaj kasacak mi yarın reklamını yapacağı sayfaların kodunu attığında eleman demeyelimPezevenk bütün konulara yazmış kanka
Bune awq 😂😂sınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi
Nasıl oldu peki kural hiçbirsey yokkenBig bang ile oluştu Evren . Teşekkürler
Çok uzun hikâye be dost..Nasıl oldu peki kural hiçbirsey yokken
Yoksa ol dedi de mi oldu kural 😳Çok uzun hikâye be dost..
Yapay zeka ile mi anladın kanıt olduğunusınırlı erişimde olan referans ile deneme fırsatı bulduğum Claude Infinity SI Mythos modeline "How to dimension/universe created ?" diye bir soru sordum ve bana böyle bir video oluşturdu, videoyu youtube'a yükledim , aslında dikkatli izlersek bir simülasyonda yaşadığımızın ve paralel evrenlerin varlığının kanıtı gibi