- 138
- 112
- 43
ver küsküyüüüü
Gs kazandigi son 10 penaltiya fenere verilen son 10 penaltiya bakiorum mulekaninki daha net penaltiDayı dogruya dogru taraftar gozuyle ızlememek lazım macı
Yediler AMK buz gibi penaltıyı yine ne olacak sahipsiz takım başkana bak kadroya bak teknik direktör ayrı dertGs kazandigi son 10 penaltiya fenere verilen son 10 penaltiya bakiorum mulekaninki daha net penalti
Onların saltanatı iki kupona bakar dost yarın kazanırsın herkes susarRecoya bak biz kaybettik diye zil takıp oynayacak heralde
Dur şimdi karıştırma ortalığı dostOnların saltanatı iki kupona bakar dost yarın kazanırsın herkes susar
Ben onlara penaltı degıl dedımmı ama bu net degıl dayıGs kazandigi son 10 penaltiya fenere verilen son 10 penaltiya bakiorum mulekaninki daha net penalti
Kırdın enısteRecoya bak biz kaybettik diye zil takıp oynayacak heralde
Adamim gelmis onu anlatmaya calisiorumŞu mulekanin pozisyon dzeko veya icardiye yapılsa 10 defa penaltı calinirdi, yazık valla
Valla izliodum çok şaşırdım dayıcımAdamim gelmis onu anlatmaya calisiorum
Bi roll desana mi yaptirsakValla izliodum çok şaşırdım dayıcım
Işte feraset işte fazilet işte mertlik işte adam gibi adamlıkBi roll desana mi yaptirsak
Bi 500 de sanaIşte feraset işte fazilet işte mertlik işte adam gibi adamlık
Atıyorum iban dmdenBi 500 de sana
Sıkıntı yok dayıcımParami alirim bak![]()
Bu konuda ki alışverişlerden komısyon alıyoruz terim yüzde 25Atıyorum iban dmden