- 90,576
- 100,119
- 113
Yaza yaza yaz geldi derelere kaz geldi daha yazacaktım ama mürekkebe zam geldi gülüm ateşle bakalım gülüm mürekkep alalımKesintiyi atmamış gülüm yazdık karakapliya
Yaza yaza yaz geldi derelere kaz geldi daha yazacaktım ama mürekkebe zam geldi gülüm ateşle bakalım gülüm mürekkep alalımKesintiyi atmamış gülüm yazdık karakapliya
Patladık 90 görünce meme sandıkBol sans
Gel o zaman rol yapayım da nasıl oynanır izlePatladık 90 görünce meme sandık
Yaza yaza yaz geldi derelere kaz geldi daha yazacaktım ama mürekkebe zam geldi gülüm ateşle bakalım gülüm mürekkep alalım
Biz oynasak sen izlesen olmuyormu fedo yorma kendiniGel o zaman rol yapayım da nasıl oynanır izle![]()
Olur oda olur gülümBiz oynasak sen izlesen olmuyormu fedo yorma kendini
Hadi bol şans burası iyi kimse görmeden usulcaAdım bir hedef 5 k bol sans
Gülüm benim gülüm kimseye koklatmam haberin olsun fedoOlur oda olur gülüm
Nasıl yapalım ben iptal edeyim rolü o zaman sen dewam etBiz oynasak sen izlesen olmuyormu fedo yorma kendini
Yaparım diyorsan bir daha deneyelim sabah Bursa'ya gideceğim 5 k lazımGülüm benim gülüm kimseye koklatmam haberin olsun fedo
Bi izlandayi kurtumamistiñ orayida kurttun erhan. Biri 1.0 dier 0.0 bittiİzlanda da erkek kıtlığı varmış 7 oran üstüne vuran erkek lazımmış bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 540026
Başlamışsın artık takip edek seridenNasıl yapalım ben iptal edeyim rolü o zaman sen dewam et
Yaz payfix atayım 400 konu aç 3 k yap cekelimBaşlamışsın artık takip edek seriden
Maksat sohbet olsun dayı bak 90 liraya ne güzel eğlendikBi izlandayi kurtumamistiñ orayida kurttun erhan. Biri 1.0 dier 0.0 bitti
Ne eglenmesi lan resmen drama yasadikMaksat sohbet olsun dayı bak 90 liraya ne güzel eğlendik
Bol şansİzlanda da erkek kıtlığı varmış 7 oran üstüne vuran erkek lazımmış bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 540026
Sıfıra bassaydin ruletteMaksat sohbet olsun dayı bak 90 liraya ne güzel eğlendik