- 5,441
- 3,758
- 113
Konu dışı routebet ??? NasilMaksat sohbet olsun dayı bak 90 liraya ne güzel eğlendik
Konu dışı routebet ??? NasilMaksat sohbet olsun dayı bak 90 liraya ne güzel eğlendik
Ne o etiket atıyoruz cevap vermemeler dost memeler demişken bi vpn açalım bol şansBol şans
Geliyom hemenYaz payfix atayım 400 konu aç 3 k yap cekelim![]()
Senin parayla basarız ayıp ediyorsun senin benim mı varSıfıra bassaydin rulette![]()
Helal gülüm duruşun düşmana korku dosta güven veriyorGeliyom hemen
Bana uyar dost para pusta yakışır bizde eğreti duruyor zatenSenin parayla basarız ayıp ediyorsun senin benim mı var
Öder 100-200Konu dışı routebet ??? Nasil
Kuruduk gülüm katlayalim paramiziHelal gülüm duruşun düşmana korku dosta güven veriyor
Son 400 ümüz vardı oda penaltıya mı gitti dostBana uyar dost para pusta yakışır bizde eğreti duruyor zaten![]()
Yok sanada ayırdım bı 400 sabah Bursa'ya gideceğim yeminle yol parası lazım araba kirlayacagiz yemek içme yakıt derken 10 lazım bende 3 var sabaha 10 yapmam lazım dedim bunu yapsa yapsa enişte yaparSon 400 ümüz vardı oda penaltıya mı gitti dost
10 dakikadır bekliyoruz 100 odemediÖder 100-200
Biz ancak donlara yaparız bu Bursa’da tüysüz şeftali var diyorlar hasat zamanı mı gelmiş yoksaYok sanada ayırdım bı 400 sabah Bursa'ya gideceğim yeminle yol parası lazım araba kirlayacagiz yemek içme yakıt derken 10 lazım bende 3 var sabaha 10 yapmam lazım dedim bunu yapsa yapsa enişte yapar![]()
Senin gibi adamı nasıl bekletirler bilseler kim olduğunu ayarlarda dost işte oda sitenin ayibi10 dakikadır bekliyoruz 100 odemedi
Öder slot mu10 dakikadır bekliyoruz 100 odemedi
Odemezwe senden alirimÖder slot mu
He bir toplayim gelelim dedik tam mevsimiBiz ancak donlara yaparız bu Bursa’da tüysüz şeftali var diyorlar hasat zamanı mı gelmiş yoksa
Öderse 22 bin alırımOdemezwe senden alirim