- 90,576
- 100,119
- 113
Gecenin 12 sinde bankaya 100 bin cekıyon 10 dk dır ödemedi diyorsun
Gecenin 12 sinde bankaya 100 bin cekıyon 10 dk dır ödemedi diyorsun
1 milyonluk payfux doluuuuuuGecenin 12 sinde bankaya 100 bin cekıyon 10 dk dır ödemedi diyorsun
Breh balına perfect
Siteye 1 k attiim sporda 3 k yaptım sedye girdim kasa sıfırlandı son 40 TL kaldı dedim ki şunu aifirlayimda kayıp bonusu alayım 10 TL den 4 el attım son elde bonusa girmeden çarpan attı tahmin et ne verdi enişteÖderse 22 bin alırım
Napalım bizde iban yazarız para gelince1 milyonluk payfux doluuuuuu
Yanlara 500 koymuşuz nasıl balinaaaBreh balına perfect
Öyle girince 5x verirSiteye 1 k attiim sporda 3 k yaptım sedye girdim kasa sıfırlandı son 40 TL kaldı dedim ki şunu aifirlayimda kayıp bonusu alayım 10 TL den 4 el attım son elde bonusa girmeden çarpan attı tahmin et ne verdi enişte?
Yanların sağlam demek ki ağrımıyorYanlara 500 koymuşuz nasıl balinaaa
7543 TL verdiÖyle girince 5x verir
Adam kitabını yazmış yaÖyle girince 5x verir
Geçen bir manita yazdı wp den efendim malzemeyi atın her cm e 100 bonus dediEnişte boyu mu onemli işlevi mi bol şans
İyi vermiş bize neden hiç gelmiyor böyle şeyler7543 TL verdi
Kazandik mi dost7543 TL verdi
Yükleme pixel i yetmemistir enişte 🤣Geçen bir manita yazdı wp den efendim malzemeyi atın her cm e 100 bonus dedi
Atamadık bir türlü kadraja girmedi alamadık bonusu
Eniste izlandaya basacagina 9 tur atsan olacakta işteİyi vermiş bize neden hiç gelmiyor böyle şeyler
Biz kazanaanlar kulubundeyiz her zaman dostKazandik mi dost![]()
Söyleseydin bizimkini yollardık eniişteGeçen bir manita yazdı wp den efendim malzemeyi atın her cm e 100 bonus dedi
Atamadık bir türlü kadraja girmedi alamadık bonusu
Iyi bakalim dostBiz kazanaanlar kulubundeyiz her zaman dost![]()