Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Sigara kumar haricî başka bişeyim olmadı. Kumar zaten hepsine bedel. Keşke diyorum alkolik olsaydım uyuşturucu bağımlısı olsaydım da kumara düşmeseydim. Kumarın Allah istemedikçe çaresi yok
Uyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,915
24,887
113
Sigara kumar haricî başka bişeyim olmadı. Kumar zaten hepsine bedel. Keşke diyorum alkolik olsaydım uyuşturucu bağımlısı olsaydım da kumara düşmeseydim. Kumarın Allah istemedikçe çaresi yok
Aga yasamadigim hayatı yargılamak bana düşmez de tetikliyor birbirini bıraktım çok şükür ama 16 sene bir fiil devamlı bi yaşantım oldu uyuşt... kumarı tetikledi iş hayatımı etkiledi kötü işlere bulaştırdi yani uyuş.... bağımlılığı çok ağır ve adamı sıkıp atan bi bağımlılık suan tertemizim aylardır ama ne çektiğimi bi ben bilirim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Uyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derim
En azından tedavisi mümkün, yani tıbben var, uzak kalınca vücut arınınca canın istemez sanki ama kumar yer yüzünde insan evladının başına gelebilecek en büyük felakettir

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Ümit Besen feat Pamela / Seni unutmaya ömrüm Yeter mi

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
En azından tedavisi mümkün, yani tıbben var, uzak kalınca vücut arınınca canın istemez sanki ama kumar yer yüzünde insan evladının başına gelebilecek en büyük felakettir
Orası öyle pislik pisliktir sıvısı kurusu olmaz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Aga yasamadigim hayatı yargılamak bana düşmez de tetikliyor birbirini bıraktım çok şükür ama 16 sene bir fiil devamlı bi yaşantım oldu uyuşt... kumarı tetikledi iş hayatımı etkiledi kötü işlere bulaştırdi yani uyuş.... bağımlılığı çok ağır ve adamı sıkıp atan bi bağımlılık suan tertemizim aylardır ama ne çektiğimi bi ben bilirim
Çok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyor