- 23,946
- 24,944
- 113
Hevesim kırıldı ki aga vardır belki bi bekleyenimiz böyle ölüp gitmeyiz herhaldeArasan bulursun aramıyon demek ki
Hevesim kırıldı ki aga vardır belki bi bekleyenimiz böyle ölüp gitmeyiz herhaldeArasan bulursun aramıyon demek ki
Uyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derimSigara kumar haricî başka bişeyim olmadı. Kumar zaten hepsine bedel. Keşke diyorum alkolik olsaydım uyuşturucu bağımlısı olsaydım da kumara düşmeseydim. Kumarın Allah istemedikçe çaresi yok
Kırılacak bir şey yok kuruntu yapma gençken bulacaksın sonra zor olurHevesim kırıldı ki aga vardır belki bi bekleyenimiz böyle ölüp gitmeyiz herhalde
kosta 86.5 üst dedik kalanla devrede 88.5tu 2 sayı eksik beklicezDetroit gelirse ki depe bağlı, oturur kupon
Alakası bile yokUyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derim
Hadi buna da bol şanskosta 86.5 üst dedik kalanla devrede 88.5tu 2 sayı eksik beklicez
Anlat bakalım kral nerenin torbasını tutuyorsunUyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derim
Ticaretini yapsam kumarda ne işim var bi para sayma makinesi alır sayarım 7/24Anlat bakalım kral nerenin torbasını tutuyorsun
Aga yasamadigim hayatı yargılamak bana düşmez de tetikliyor birbirini bıraktım çok şükür ama 16 sene bir fiil devamlı bi yaşantım oldu uyuşt... kumarı tetikledi iş hayatımı etkiledi kötü işlere bulaştırdi yani uyuş.... bağımlılığı çok ağır ve adamı sıkıp atan bi bağımlılık suan tertemizim aylardır ama ne çektiğimi bi ben bilirimSigara kumar haricî başka bişeyim olmadı. Kumar zaten hepsine bedel. Keşke diyorum alkolik olsaydım uyuşturucu bağımlısı olsaydım da kumara düşmeseydim. Kumarın Allah istemedikçe çaresi yok
En azından tedavisi mümkün, yani tıbben var, uzak kalınca vücut arınınca canın istemez sanki ama kumar yer yüzünde insan evladının başına gelebilecek en büyük felakettirUyuşturucu da hafife alınacak bişey değil kumarla kapışır derim
Ağır bi vaka bu durum için bir hafta nefes depolamam gerekSenin nefeslenmen lazım kardeşim. @Malatyali44 hocam ilgilenir
Yapanlar vardı onu da batırırsın kumarda ne olacakTicaretini yapsam kumarda ne işim var bi para sayma makinesi alır sayarım 7/24
Kaderimiz bu yapacak bişey yokYapanlar vardı onu da batırırsın kumarda ne olacak
bizim hayatımız pavyon olmuş site olsa ne olur haylanımBu site ne pavyon gibi bol şans 😆
Güzel demiş yunus ama denemeyin beyler. Derdiniz bir iken bin oluyor deneyince. Denedik elimizde kaldı herşeySevdiğimi demez isem, sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. O yüzden hala seviyorsan git tekrar şansını dene
Hoşgeldin kardeşim çıkar at şuraya da gölge yapsınGüzel demiş yunus ama denemeyin beyler. Derdiniz bir iken bin oluyor deneyince. Denedik elimizde kaldı herşey
Geçer gülüm geçer , biraz deler geçer ama geçer.. Allah büyüktür.bizim hayatımız pavyon olmuş site olsa ne olur haylanım
Orası öyle pislik pisliktir sıvısı kurusu olmazEn azından tedavisi mümkün, yani tıbben var, uzak kalınca vücut arınınca canın istemez sanki ama kumar yer yüzünde insan evladının başına gelebilecek en büyük felakettir
Çok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyorAga yasamadigim hayatı yargılamak bana düşmez de tetikliyor birbirini bıraktım çok şükür ama 16 sene bir fiil devamlı bi yaşantım oldu uyuşt... kumarı tetikledi iş hayatımı etkiledi kötü işlere bulaştırdi yani uyuş.... bağımlılığı çok ağır ve adamı sıkıp atan bi bağımlılık suan tertemizim aylardır ama ne çektiğimi bi ben bilirim