- 18,703
- 11,063
- 113
Sana gelsin makinaÜmit Besen feat Pamela / Seni unutmaya ömrüm Yeter mi
Sana gelsin makinaÜmit Besen feat Pamela / Seni unutmaya ömrüm Yeter mi
Sünnet düğününde yanıp sönen ışıklar eksik bir tek dimiBu site ne pavyon gibi bol şans 😆
Cümleten kurtulmak dileğiyle o zamanÇok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyor
kosta rika dalgamı geçiyor devrede depe 23.5 handi veriyordu düşündüm lan bu seferde 3 3 sallar yakar kuponu favoriye gireyim dedim periyotu kaybediyor attığı sayı komedi yeminle bu kumar oynanmaz seviyeye gelmiş şaka gibi adamlarSana gelsin makina
Siteye girince bide apaçi şarkısı çalması lazım eniştemSünnet düğününde yanıp sönen ışıklar eksik bir tek dimi
Hocam konu başlığı için konuştum ben 🙂kosta rika dalgamı geçiyor devrede depe 23.5 handi veriyordu düşündüm lan bu seferde 3 3 sallar yakar kuponu favoriye gireyim dedim periyotu kaybediyor attığı sayı komedi yeminle bu kumar oynanmaz seviyeye gelmiş şaka gibi adamlar
Ben sana uykusuzluğun insana verdiği ızdıraptan bahsediyorum sen ağzınla odun kırıyorsunHoşgeldin kardeşim çıkar at şuraya da gölge yapsın
Ne Yunusu hocam ben diyorum onu ben. Yunus gece uyurken benden çaldı bunuGüzel demiş yunus ama denemeyin beyler. Derdiniz bir iken bin oluyor deneyince. Denedik elimizde kaldı herşey
ikinci yarı 25 handi verilen honduras 3. per farkı 3 e indirdi yemınle komediHocam konu başlığı için konuştum ben 🙂
Bro yapma lanevlenmemişte ben tarihe pek inanmadım
yalan olabilir
eski kız arkadaşlarından birisiyle konuştum real diyorda yalan bence
Yav bırak bu ayakları maaşı bırakınca uyuyamazsın tabi yok 2k atmış 30 olmuş kaybetmiş aq sanki slotu başkasından dinliyoruz 30 30 basıyo maaşı sonra yok basım ağrıyor yok kızı özledimBen sana uykusuzluğun insana verdiği ızdıraptan bahsediyorum sen ağzınla odun kırıyorsun
Gaddar beni ortadan kaldırabilir misin ama yağmurlu havada olmasın yağmurlu havada keyifsiz oluyorum bide gençken öldür beni cesedim de yakışıklı olsunNe Yunusu hocam ben diyorum onu ben. Yunus gece uyurken benden çaldı bunu
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ben hayatımdaki boşluğu kumarda dolduruyorum suan senin gibi beni hayata baglicak birini düzenli bi iş bulsam bugün forumu silmezsem adam değilim umarım sende kurtulursun gecen gün uzuldum sana da çok aylığı 1 gecede yedin ses edemedim normal değil yani üzücü durumÇok geçmiş olsun kardeşim, çok sevindim adına şu kumarıda atabilswn hayatında İnan dünyan değişir. En başta kendim için söylüyorum yani, İnan çevremde imrenilecek bir işte çalışıyorum, çok mutlu bir evliliğim var ama kumar bütün güzellikleri mahvediyor
Kırık gitar - gözlerime çizdim seni var bide harbi oldlar bilirEskiler bilir
Bazen ne yaparsan yap, olmuyor bazenikinci yarı 25 handi verilen honduras 3. per farkı 3 e indirdi yemınle komedi
He haci ardina badem açEskiler bilir
Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşimYav bırak bu ayakları maaşı bırakınca uyuyamazsın tabi yok 2k atmış 30 olmuş kaybetmiş aq sanki slotu başkasından dinliyoruz 30 30 basıyo maaşı sonra yok basım ağrıyor yok kızı özledim