- 21,975
- 28,157
- 113
çok sayılmazAldattın mı sen
çok sayılmazAldattın mı sen
Ne yaptın da bu kadar yıldırdınçok sayılmaz
o işler öyle olmuyor işte demesi kolay kaç sene sonra al başınaSe ks Makinesi zamanla unutursun kimse vazgeçilmez değildir. Millet ölen ailesini 2 gün sonra unutup hayatına devam ediyor.
Ah ulan ah 😞😞😞😞Şimdi okadar pişmanım ki şu lanet kumar yüzünden insan diğer yarım dediğini nsl kaybeder
Sevdiğimi demez isem, sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. O yüzden hala seviyorsan git tekrar şansını deneselam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Kader evlenmediyse tekrar konusmani isterim bence birini rüyanda görüyorsan oda seni düşünüyordurama senelerdir görmediğim kişi 1 haftadır her gün rüyama giriyorsa bir sıkıntı var bu işte
belki de tanrının bana yaptığı bir uyarıdır bu
çok calm down şeyler düşünmemek lazım da
kafada kurmadanda olmuyor
Hayir dostum normal benimkine melegim derdim hala dun gibi hatirlarim aklima geldiginde ama yillardir ne haberim var ne de ulasirim bi ara ulastik pisman olduk canlar sıkıldı ve kotu de ayrilmadım, gayet normal buyutmeama senelerdir görmediğim kişi 1 haftadır her gün rüyama giriyorsa bir sıkıntı var bu işte
belki de tanrının bana yaptığı bir uyarıdır bu
çok calm down şeyler düşünmemek lazım da
kafada kurmadanda olmuyor
benden 1 yaş büyük bir kadınla takıldım bunla iliskimizin ortasındaNe yaptın da bu kadar yıldırdın
Aşık mısın kirvecanAh ulan ah 😞😞😞😞
ben kendime yediremiyorum böyle şeyleriSevdiğimi demez isem, sevmek derdi beni boğar demiş Yunus. O yüzden hala seviyorsan git tekrar şansını dene
Delirdin knk sen sanırımselam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
Yok sen çok onur kırıcı konuşmuşsun aşağılamıssın 1 gram beyni olan senle muhattap olmaz zaten o konuşma üzerine olursa zaten bu kız salak diye sen soğursun o yüzden siktir et geçer bunlar yaptığın şey çok çocukça biliyorsun yani önceki ilişkilerden ders alacaksın işte kumarbazda ne ders alır ya 10 yıldır vermeyen slotu çeviriyoruzbenden 1 yaş büyük bir kadınla takıldım bunla iliskimizin ortasında
bu kadının başka şehirden biriyle konuştuğunu öğrenince bıraktım hiçbir şey yok gibi iliskiye devam ettim
aradan 1 sene ya geçti ya geçmedi devamlı takıldığı kızlardan biriyle konuşmaya başladım tabii bir yerden sonra olay patladı
her şey bittikten 6 ay sonra bir yoklamak için yazdım boştum o sıra
yüzsüz müsün falan dedi işte
bende oyle bir tepki beklemiyordum unutur diyordum da o anki üste çıkma çabasıyla senden daha iyiydiler falan böyle yazmadım da şimdi detay veremiyorum öyle anla
engelleştik o gün bugün bir daha senelerce görüşmedik
Tabi önce durumunu öğrenmen gerekiyor. Hayatında kimse yoksa gerisi ikinizin arasında kalıyorben kendime yediremiyorum böyle şeyleri
sen bana şimdi sebepsiz küfret ben umursamam ama daha önce yaşantının olduğu birini başkasıyla görmek adamı bitiriyor kan beynime sıçrıyor neden ben değil de o diyorum
eğer evlendiyse yuvasının dağılmasını istemem
La o kız bunu evirip çevirir kafasını yer bu aşık olur kız buna tekmeyi basar bide aynı lafı iade eder bırakırken gör bak makinayı sen nasıl intihar ediyorTabi önce durumunu öğrenmen gerekiyor. Hayatında kimse yoksa gerisi ikinizin arasında kalıyor
şu profil resmini değiştir ya kız resimleri koyuyorsun sonra senin yüzünde cenabet oluyoruzselam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
ama bu kızla benim aramda farklı bir bağ vardı öyle sevgili olalım bir süre takılalım geçelim değildi olay belki akıllı olsam şuan evliydik beni çok severdi her sabah bana kahvaltı hazırlardı aile evinde olmasına rağmen ailesi abisi de çok kaliteli insanlardı geçenlerde babasını bi manavda gördüm şöyle uzun uzun baktı bir şey demedi gittiYok sen çok onur kırıcı konuşmuşsun aşağılamıssın 1 gram beyni olan senle muhattap olmaz zaten o konuşma üzerine olursa zaten bu kız salak diye sen soğursun o yüzden siktir et geçer bunlar yaptığın şey çok çocukça biliyorsun yani önceki ilişkilerden ders alacaksın işte kumarbazda ne ders alır ya 10 yıldır vermeyen slotu çeviriyoruz
Yemez o lafı hem aldatıyorsun hemde cinsellikten laf çakıyorsun sindiremez olmaz senin işin olursa da yine kavgayla biter netama bu kızla benim aramda farklı bir bağ vardı öyle sevgili olalım bir süre takılalım geçelim değildi olay belki akıllı olsam şuan evliydik beni çok severdi her sabah bana kahvaltı hazırlardı aile evinde olmasına rağmen ailesi abisi de çok kaliteli insanlardı geçenlerde babasını bi manavda gördüm şöyle uzun uzun baktı bir şey demedi gitti
arkadaş grubu çok kalitesiz kızın beni sevmezlerdi çok şeyde aramıza girdiler çok dinliyordu arkadaşlarını
nasıl öğrencez asıl mesele oTabi önce durumunu öğrenmen gerekiyor. Hayatında kimse yoksa gerisi ikinizin arasında kalıyor