Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,840
27,040
113
nasıl öğrencez asıl mesele o
arkadaş grubu dağılmış bunların
geçen sene en yakın arkadaşıyla konuştum
bilmiyorum görüşmüyoruz uzun zamandır dedi
eve gidip kapıyı tıklatırsak mevzu aydınlanır
bende kendime yediremem bunu
En basiti hala eski evinde oturuyorsa evlenmemiştir. Bi kaç gün turlarsan denk getirirsin dışarda konuşursun

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
Yemez o lafı hem aldatıyorsun hemde cinsellikten laf çakıyorsun sindiremez olmaz senin işin olursa da yine kavgayla biter net
olan oldu işte bu hayata bir daha sıfırdan gelmek isterdim öyle pişmanlıklarım var ki
hep üstünü örtüyoruz

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,570
769
113
Uyku esnasında gözüm açıldı. Ruhun dışarıda git gez dedi. Sonrasında tık uyandım. Aradan bir buçuk iki hafta geçti. Yine uyku esnasında ruhun dışarıda git gez Allah var korkma dedi hiç sesim. Sonra gökdelen gibi bir beyaz binanın üstüne oturdum. Başladım etrafı seyretmeye. Tabii rüyada olduğumu biliyorum. Acaba benim gibi olanlar var mı falan filan etrafı izliyorum. Bunların hepsini yaparken rüyadayım diye biliyorum. Sonra gökyüzüne doğru çıkmak istedim ve inanılmaz bir hazla gökyüzüne yükselirken. Gidiyorsun ama ruhun dönmeyebilir dedi iç sesim. Tık uyandım. Hayatımda yaşadığım en güzel anlardan biriydi. Bir daha böyle bir şey Allah nasip eder mi bilemem. Her şeyi yapabiliyor sun.ruyada olduğunu biliyor sun. Çok büyük haz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
En basiti hala eski evinde oturuyorsa evlenmemiştir. Bi kaç gün turlarsan denk getirirsin dışarda konuşursun
taşındığına %95 eminim ben
oturduğum konumun alt katında kafe var sağında solunda her yer mackbear tarzı kafelerle dolu hepsinin de sahibini tanırım üniversite caddesi burası zaten
param yoksa bile yer içer yazdırır çıkarım olunca öderim beni kırmazlar
ama o kadar kafelerde oturmakla geçti hayatım kaç senedir 1 kez bile denk gelmez mi çok inanılmaz taşınmamış olsa denk gelirdik elbet diye düşünüyorum

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
olan oldu işte bu hayata bir daha sıfırdan gelmek isterdim öyle pişmanlıklarım var ki
hep üstünü örtüyoruz
Maalesef onu unutacaksın kadınlar öyle şeyleri hiç unutmaz ki cinsellikle yapılan hakareti kimse sindiremez ancak aptal muhtaç bi kadın onu kabul edebilir hadi özleştiniz bi hışım başladınız diyelim tam düzeldi dersin olmadık yerde kavga konusu olur o iş yine bozulur o yüzden çeneni böyle şeylerde tut bi dahakine

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,725
2,935
113
selam beyler ayrılalı 6 sene oldu gerçekten sevdiğim ilk kızdı aynı okulda okuduk her günüm onla geçerdi ondan sonra gelenler asla onun yerini tutmadı kendimi kandırdım hep maalesef
son 1 aydır devamlı nedensiz şekilde aklıma geliyor bende anlamadım onunla alakalı bir durumda yok ortada, evini falan biliyorum taşınmadıysa ama gidecek yüzüm yok
uyuyordum yine rüyama geldi 1 haftadır enteresan rüyalar görüyorum bunla alakalı hep geçmişte olanlarla ilgili
yazacaktım ama sosyal medya hesaplarının tamamını kapatmış sanırım hiçbirini bulamadım engellemiş mi diye baktım hesaplar kapalı
numarasını da değiştirdi kaç sene önce belki 5 senedir hiç görmedim
muhtemelen taşınmıştır yine de bir şekilde bulurum da nasıl olacak böyle normal mi her gün rüyama geliyor normal rüyada değil hep enteresan olaylar yeminle kafayı yedim iyice
ALLAH kabul etsin yetimleri doyurmak sevaptır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,840
27,040
113
taşındığına %95 eminim ben
oturduğum konumun alt katında kafe var sağında solunda her yer mackbear tarzı kafelerle dolu hepsinin de sahibini tanırım üniversite caddesi burası zaten
param yoksa bile yer içer yazdırır çıkarım olunca öderim beni kırmazlar
ama o kadar kafelerde oturmakla geçti hayatım kaç senedir 1 kez bile denk gelmez mi çok inanılmaz taşınmamış olsa denk gelirdik elbet diye düşünüyorum
Geriye en kestirme yol samimi arkadaşlarının sosyal medyasına ulaşmak ordan bilgi almak

GregoryH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,262
630
113
ama bu kızla benim aramda farklı bir bağ vardı öyle sevgili olalım bir süre takılalım geçelim değildi olay belki akıllı olsam şuan evliydik beni çok severdi her sabah bana kahvaltı hazırlardı aile evinde olmasına rağmen ailesi abisi de çok kaliteli insanlardı geçenlerde babasını bi manavda gördüm şöyle uzun uzun baktı bir şey demedi gitti
arkadaş grubu çok kalitesiz kızın beni sevmezlerdi çok şeyde aramıza girdiler çok dinliyordu arkadaşlarını
Dostum konuyu kapatman lazim girme bunlar hayatin gercekleri

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,721
53,515
113
Ne anlatiyor bu makina yine bayram bayram

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Dostum bos ver gecer bi muddet sonra ulasma pisman olma, hatirladigin gibi kalsin cunku ogrendin mi iyice oturuyor icine emin ol tecrube yani... Ayrica bana baksan benim 2019 dan beri sosyal medyam yok yani benim gibi insanlar var yani kullaninca irite oluyordum cunku
Fransızca kökenli kelimeler kullanmiyoruz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
Maalesef onu unutacaksın kadınlar öyle şeyleri hiç unutmaz ki cinsellikle yapılan hakareti kimse sindiremez ancak aptal muhtaç bi kadın onu kabul edebilir hadi özleştiniz bi hışım başladınız diyelim tam düzeldi dersin olmadık yerde kavga konusu olur o iş yine bozulur o yüzden çeneni böyle şeylerde tut bi dahakine
kız sana yüzsüzsün hiç utanmıyon mu diyince yediremiyorsun zaten ilişki bitti siktirsin gitsin diyorsun en kötü yerinden vurmaya çalışıyorsun
bir anlık sinirle yazılan cümleler nasıl da koyuyor insana işte al sana örnek

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
Bi roll ac kendine gel djdjjjd
3 gündür hiç para yatırmadım yatıramadım gerçi
ben kumardan bıktım parayla para kazanmaya çalışmak kadar enayilik yoktur şu dünyada
az kaldı ben bu kumarı bırakıp karı kız yoluma bakacağım bu kumar yüzünden hayatı kaçırıyoruz
ama yine de bi roll açalım birazdan dışarı çıkınca para yüklerim hesaba

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
kız sana yüzsüzsün hiç utanmıyon mu diyince yediremiyorsun zaten ilişki bitti siktirsin gitsin diyorsun en kötü yerinden vurmaya çalışıyorsun
bir anlık sinirle yazılan cümleler nasıl da koyuyor insana işte al sana örnek
O yaşla alakalı o an öyle yaparsın yaş ilerledikçe farklı konuşursun olgunluk denilen bir kavram var herkese farklı yaşta gelir düşünceler değişir yani tepkiler değişir
O kız seni çoktan unutmuştur sevdiği zaman bile o tepkiyi verdiyse suan sana hayvan muamelesi çeker
Ha çok ılımlı bir kızsa bulup bi kahve içmeyi teklif edebilirsin söylediğinden çok pişman olduğunu falan söyleyebilirsin ışık varsa akabinde de telafi edici şeyler yapmaya özen gösterebilirsin ama benden sana abi tavsiyesi saygısızlık bir kez girdiği zaman ilişkiye sağlıklı 2 beyin bir daha uzlasamaz bu ağır bi saygısızlık yani kendini yıpratırsın bu ne biliyor musun 500 tl kasa var 50k lazım tek el basıcan 4-5 sıra 7 Atıcak hikaye yani bu iş boşa yorma kendini

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
nasıl öğrencez asıl mesele o
arkadaş grubu dağılmış bunların
geçen sene en yakın arkadaşıyla konuştum
bilmiyorum görüşmüyoruz uzun zamandır dedi
eve gidip kapıyı tıklatırsak mevzu aydınlanır
bende kendime yediremem bunu
Girdiğin gibi cikabileceksen bir tıklat kapıyı dikkat et sana tiklatmasinlar ama kapıyı tiklattiktan sonra