- 23,911
- 24,882
- 113
Sırat köprüsü daha ince ordan gecebilcez mi acabaöyle bir şey yok her rüyama girdiğinde ben zaten bitiyordum ona tahirr
ölmek nedir ki bizim ki sürünmek
ölmekle yaşamak arasındaki ince çizgi
Sırat köprüsü daha ince ordan gecebilcez mi acabaöyle bir şey yok her rüyama girdiğinde ben zaten bitiyordum ona tahirr
Biz bu kafayla normal köprüden bile gecemeyiz kralSırat köprüsü daha ince ordan gecebilcez mi acaba
Anlat bakalım bi rüya da hayra yoralımBiz bu kafayla normal köprüden bile gecemeyiz kral
Enesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?öyle bir şey yok her rüyama girdiğinde ben zaten bitiyordum ona tahirr
Düz Yolda yürüyemiyoruz ne köprüsü be kardeşim hahdhdBiz bu kafayla normal köprüden bile gecemeyiz kral
Güzelmiş buGeriye dönük pişmanlık, ileriye dönük takıntı...
Kanka çok yorucu rüyalar görüyorum da hemen unutuyorum. 5-6 yıl öncesi çok kötüydü. Rüya gormemek için uyumak istemiyordum. Şimdi iyice şey olduk kötüde görsek, normal hayatımız o kötülüğü aratmadigi için yok sayıyoruzAnlat bakalım bi rüya da hayra yoralım
Kafani dağıtmak istesem kurşun sıkardım diyebilirEnesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?
E tabi düşününce bu da mantıklı geliyorKafani dağıtmak istesem kurşun sıkardım diyebilir
kıldan inceyse kimse geçemezSırat köprüsü daha ince ordan gecebilcez mi acaba
Yakışır ben 1oy verdim sana yani şu konuda en kral teselliyi sen verdin 8 kez aşık olmuş biri olarak sen yıkılmaydıysan makinanın anca kulağına üfler bu aşk zımbırtısıEnesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?
O bende de vardı kabus görmemek için uyumuyordum kapılar yaz kış kapalı yatarım hala biri izliyor gibi hissederdim ağır ilaçlar kullanıyordum büyük stres bu uyku problemiKanka çok yorucu rüyalar görüyorum da hemen unutuyorum. 5-6 yıl öncesi çok kötüydü. Rüya gormemek için uyumak istemiyordum. Şimdi iyice şey olduk kötüde görsek, normal hayatımız o kötülüğü aratmadigi için yok sayıyoruz
Ben 7-8 tane rüya gördüm hepsi farklı farklı böyle 5 sene içinde tabirleri hepsinin aynı farklı rüyalar aynı tabirler ilginç bi 50 sene daha görürsem olacak heraldeKanka çok yorucu rüyalar görüyorum da hemen unutuyorum. 5-6 yıl öncesi çok kötüydü. Rüya gormemek için uyumak istemiyordum. Şimdi iyice şey olduk kötüde görsek, normal hayatımız o kötülüğü aratmadigi için yok sayıyoruz
Karanlıktan korkmanın adı da bu sinemamı oldu şimdiO bende de vardı kabus görmemek için uyumuyordum kapılar yaz kış kapalı yatarım hala biri izliyor gibi hissederdim ağır ilaçlar kullanıyordum büyük stres bu uyku problemi
Senin nefeslenmen lazım kardeşim. @Malatyali44 hocam ilgilenirO bende de vardı kabus görmemek için uyumuyordum kapılar yaz kış kapalı yatarım hala biri izliyor gibi hissederdim ağır ilaçlar kullanıyordum büyük stres bu uyku problemi
leogranda shot parası attım 2k yarın haftasonu hesaba bugun yuklemedım bıtırmeyeyım dıyeEnesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?
Ben aydınlığı sevmem ki suan bile TV açık ışık kapalı odam da da ayni perdeler kapalı sıfır ışık içerisi ama kapı pencere kapalı sonuna kadarKaranlıktan korkmanın adı da bu sinemamı oldu şimdi
Bu kadar deteyla neden bizi boğdun, direk yarın bakalım desen de olurdu kardeşimleogranda shot parası attım 2k yarın haftasonu hesaba bugun yuklemedım bıtırmeyeyım dıye
yarın inşallah bakalım
shot kuralları değişmiş bu arada eklemedi dolandırıcılar
sporda 5x cevrımlı %100 varmış onu ekledi 2yi 4 olarak başlattı
slotta 10x cevrım amusnet mi denesem diye düşünmüyor değilim
Bırak şimdi evin içinde pandufla mı geziyorsun doğru söyleBen aydınlığı sevmem ki suan bile TV açık ışık kapalı odam da da ayni perdeler kapalı sıfır ışık içerisi ama kapı pencere kapalı sonuna kadar
Aga o site ödemiyor da sen bilirsin yinedeleogranda shot parası attım 2k yarın haftasonu hesaba bugun yuklemedım bıtırmeyeyım dıye
yarın inşallah bakalım
shot kuralları değişmiş bu arada eklemedi dolandırıcılar
sporda 5x cevrımlı %100 varmış onu ekledi 2yi 4 olarak başlattı
slotta 10x cevrım amusnet mi denesem diye düşünmüyor değilim