Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Anlat bakalım bi rüya da hayra yoralım
Kanka çok yorucu rüyalar görüyorum da hemen unutuyorum. 5-6 yıl öncesi çok kötüydü. Rüya gormemek için uyumak istemiyordum. Şimdi iyice şey olduk kötüde görsek, normal hayatımız o kötülüğü aratmadigi için yok sayıyoruz

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Enesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?
Yakışır ben 1oy verdim sana yani şu konuda en kral teselliyi sen verdin 8 kez aşık olmuş biri olarak sen yıkılmaydıysan makinanın anca kulağına üfler bu aşk zımbırtısı

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
Kanka çok yorucu rüyalar görüyorum da hemen unutuyorum. 5-6 yıl öncesi çok kötüydü. Rüya gormemek için uyumak istemiyordum. Şimdi iyice şey olduk kötüde görsek, normal hayatımız o kötülüğü aratmadigi için yok sayıyoruz
O bende de vardı kabus görmemek için uyumuyordum kapılar yaz kış kapalı yatarım hala biri izliyor gibi hissederdim ağır ilaçlar kullanıyordum büyük stres bu uyku problemi

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Ben 7-8 tane rüya gördüm hepsi farklı farklı böyle 5 sene içinde tabirleri hepsinin aynı farklı rüyalar aynı tabirler ilginç bi 50 sene daha görürsem olacak heralde

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,995
28,183
113
Enesim aşırı duygusalım şu an ancak bana rol açtırırsan kafam dağılabilir şu an. Ne dersin bu harika teklifime?
leogranda shot parası attım 2k yarın haftasonu hesaba bugun yuklemedım bıtırmeyeyım dıye
yarın inşallah bakalım
shot kuralları değişmiş bu arada eklemedi dolandırıcılar
sporda 5x cevrımlı %100 varmış onu ekledi 2yi 4 olarak başlattı
slotta 10x cevrım amusnet mi denesem diye düşünmüyor değilim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
leogranda shot parası attım 2k yarın haftasonu hesaba bugun yuklemedım bıtırmeyeyım dıye
yarın inşallah bakalım
Bu kadar deteyla neden bizi boğdun, direk yarın bakalım desen de olurdu kardeşim

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,890
24,858
113
yarın inşallah bakalım
Aga o site ödemiyor da sen bilirsin yinede