- 90,471
- 100,030
- 113
Ben herkesi ezip geçerim burda böyle pasif gördüysen kaçırmaSenin içinde iyi şeyler duymadım pasif agresif diyorlar senden için ahhshsz
Ben herkesi ezip geçerim burda böyle pasif gördüysen kaçırmaSenin içinde iyi şeyler duymadım pasif agresif diyorlar senden için ahhshsz
Uy...... + kumar beni bitirdi alkol hiç sevemedimKumar büyüktür uyuşturucu büyüktür sigara büyüktür alkol . Maalesef
Herkesinki kendine kardeşim ben soyleneni duydum sadece hshshsBen herkesi ezip geçerim burda böyle pasif gördüysen kaçırma
Kumar hepsine tek atar sigarayla alkol aralarında en masumuUy...... + kumar beni bitirdi alkol hiç sevemedim
Bol şans reis
Detroit gelirse ki depe bağlı, oturur kupon
Aynen öyleKumar hepsine tek atar sigarayla alkol aralarında en masumu
Magicianla aramızda sırayla dönüyoruz ne yapalım senin gibi bekar mı yatalımHerkesinki kendine kardeşim ben soyleneni duydum sadece hshshs
Rol parası isteUlan tam üzgün moddayız ispanyol bi kız yazdı Twitter dan ne alaka 😂
Herkesin derdi sorunu başkadır benim sınavım uy.... ile olduKumar hepsine tek atar sigarayla alkol aralarında en masumu
Bol şans umarım gelir
Müzbin bekara bağladık sormaMagicianla aramızda sırayla dönüyoruz ne yapalım senin gibi bekar mı yatalım
Veriyim WhatsAppını sen isteRol parası iste
Arasan bulursun aramıyon demek kiMüzbin bekara bağladık sorma
Orası öyle geçmiş olsunHerkesin derdi sorunu başkadır benim sınavım uy.... ile oldu
Sigara kumar haricî başka bişeyim olmadı. Kumar zaten hepsine bedel. Keşke diyorum alkolik olsaydım uyuşturucu bağımlısı olsaydım da kumara düşmeseydim. Kumarın Allah istemedikçe çaresi yokUy...... + kumar beni bitirdi alkol hiç sevemedim
Bu site ne pavyon gibi bol şans 😆