Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Enteresan Rüyalar

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,703
11,063
113
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ben hayatımdaki boşluğu kumarda dolduruyorum suan senin gibi beni hayata baglicak birini düzenli bi iş bulsam bugün forumu silmezsem adam değilim umarım sende kurtulursun gecen gün uzuldum sana da çok aylığı 1 gecede yedin ses edemedim normal değil yani üzücü durum
Maalesef kumarla doldurma hocam. Benim hadfime değil sana fikir vermek ama sen yine de bi yardım al derim ben

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,874
27,127
113
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim ben hayatımdaki boşluğu kumarda dolduruyorum suan senin gibi beni hayata baglicak birini düzenli bi iş bulsam bugün forumu silmezsem adam değilim umarım sende kurtulursun gecen gün uzuldum sana da çok aylığı 1 gecede yedin ses edemedim normal değil yani üzücü durum
İnanmazsınız normal bir aylığı yemedim o gece 3 aylığı yedim. 300k borc ödemek için 200k yakın para gitti. Yani öyle birşey oluyor ki insana herşeyden uzak kimsenin olmadığı sadece kumar ve senin kaldığın farklı bir evrene geçiyorsun o an. Taki herşeyini kaybedince kendine geliyorsun