- 90,501
- 100,074
- 113
3 harfli yok haammm..😃😃 rollerde cok basarilidir 23 kez seri galibiyeti var dostBune kardeşim siayey şifresi gibi biraz dahq ipucu ver
3 harfli yok haammm..😃😃 rollerde cok basarilidir 23 kez seri galibiyeti var dostBune kardeşim siayey şifresi gibi biraz dahq ipucu ver
Bir önceki şifre dha iyiydi bune böyle hamamcımı demek istiyon knk3 harfli yok haammm..😃😃 rollerde cok basarilidir 23 kez seri galibiyeti var dost
Rolleri tek adimda bitirir dost daha da ne sifre vereyim bu islerin ustadi bas harfi s ve en onemlisi gozlerine bakacak delikanli yokBir önceki şifre dha iyiydi aq bune böyle hamamcımı demek istiyon knk
Nolmus yani benimde baş harfim s😃Rolleri tek adimda bitirir dost daha da ne sifre vereyim bu islerin ustadi bas harfi s ve en onemlisi gozlerine bakacak delikanli yok
Tövbe estağfurullah konu kilit shell @Shellac 😀Rolleri tek adimda bitirir dost daha da ne sifre vereyim bu islerin ustadi bas harfi s ve en onemlisi gozlerine bakacak delikanli yok
Roller tek adim degil senin dost o kadar basarili degilsin gelirse cekilis gibi roll aciyo bu dostumuz tek kuponda islem tamam konu kilit oluyoNolmus yani benimde baş harfim s😃
Geçmiş olsun dostSağlık olsun dost 😑
seni mi kıracak o S harfi kişi dostBi babayigit bu geceyi boyle bitirmez dost acar bi roll simdi gozlerine bakicak delikanli yok onun bas harfi s
Yapistir gelsin dost elimiz ayagimiz titriyo ama uykumuzda geldi nasil olcakseni mi kıracak o S harfi kişi dost![]()
gece maçın varsa 2 maç ver dostYapistir gelsin dost elimiz ayagimiz titriyo ama uykumuzda geldi nasil olcak
Dost dun umuta 3 mac verdim 25e 250 tuttu sonra patladik yarin bakalim zaten iskorpitte geldi %10 ihtimale oynuyoduk onuda aldi goturdu iflah olmayiz😀gece maçın varsa 2 maç ver dost
veya uyu yarın yaparız
nasıl dersen İhtiyar dost iyice yaşlandın bu saatte uyuman normaldir![]()
Baslasın @Shellac Para altında kalıcaz İnanıyorum ogun bugun @erhanbey22Dost dun umuta 3 mac verdim 25e 250 tuttu sonra patladik yarin bakalim zaten iskorpitte geldi %10 ihtimale oynuyoduk onuda aldi goturdu iflah olmayiz😀
😀 hey maasallah bu inancin yarisi avrupada olsa herkes musluman olurdu nasil inancmis bu 2 senedir hep o gun bugun 😀 erantgilde diyo gidin otede oynayin zaten yatmis moral bozuk goy goy yapiyoz dayioglu karsila adamin masrafini sana koymaz 100 lira saatte kazaniyonBaslasın @Shellac Para altında kalıcaz İnanıyorum ogun bugun @erhanbey22
QUOTE="erhanbey22, post: 1736842, member: 292"]Birazdan Kapında olur @erhanbey22 Bana bi Den Gonderiyoruz[Ekli dosyayı görüntüle 159126QUOTE="erhanbey22, post: 1736842, member: 292"]
😀 hey maasallah bu inancin yarisi avrupada olsa herkes musluman olurdu nasil inancmis bu 2 senedir hep o gun bugun 😀 erantgilde diyo gidin otede oynayin zaten yatmis moral bozuk goy goy yapiyoz dayioglu karsila adamin masrafini sana koymaz 100 lira saatte kazaniyon
Cimbaliyi satip kumardan yedin galiba bana biye kalmisin babaoglu😀Birazdan Kapında olur @erhanbey22 Bana bi Den Gonderiyoruz
Uzun suredır Rulet yapmıyom Cok Hasretım @Shellac de oynamyor Rulet Alıstırmakta İstemıyoruzCimbaliyi satip kumardan yedin galiba bana biye kalmisin babaoglu😀
Uzun suredır Rulet yapmıyom Cok Hasretım @Shellac de oynamyor Rulet Alıstırmakta İstemıyoruzCimbaliyi satip kumardan yedin galiba bana biye kalmisin babaoglu😀
ruleti nette sevmiyorum dostUzun suredır Rulet yapmıyom Cok Hasretım @Shellac de oynamyor Rulet Alıstırmakta İstemıyoruz![]()