Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling erantgil Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,487
100,054
113
gece maçın varsa 2 maç ver dost
veya uyu yarın yaparız
nasıl dersen İhtiyar dost iyice yaşlandın bu saatte uyuman normaldir :D
Dost dun umuta 3 mac verdim 25e 250 tuttu sonra patladik yarin bakalim zaten iskorpitte geldi %10 ihtimale oynuyoduk onuda aldi goturdu iflah olmayiz😀

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,487
100,054
113
Baslasın @Shellac Para altında kalıcaz İnanıyorum ogun bugun @erhanbey22
😀 hey maasallah bu inancin yarisi avrupada olsa herkes musluman olurdu nasil inancmis bu 2 senedir hep o gun bugun 😀 erantgilde diyo gidin otede oynayin zaten yatmis moral bozuk goy goy yapiyoz dayioglu karsila adamin masrafini sana koymaz 100 lira saatte kazaniyon

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
[toffeenut-latte_tcm95-66838_w1024_n.pngQUOTE="erhanbey22, post: 1736842, member: 292"]
😀 hey maasallah bu inancin yarisi avrupada olsa herkes musluman olurdu nasil inancmis bu 2 senedir hep o gun bugun 😀 erantgilde diyo gidin otede oynayin zaten yatmis moral bozuk goy goy yapiyoz dayioglu karsila adamin masrafini sana koymaz 100 lira saatte kazaniyon
[/QUOTE]
Birazdan Kapında olur @erhanbey22 Bana bi Den Gonderiyoruz

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,487
100,054
113
[Ekli dosyayı görüntüle 159126QUOTE="erhanbey22, post: 1736842, member: 292"]
Birazdan Kapında olur @erhanbey22 Bana bi Den Gonderiyoruz
[/QUOTE]
Cimbaliyi satip kumardan yedin galiba bana biye kalmisin babaoglu😀

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,487
100,054
113
Shellac rulete baslasa bu forum karisir her gun kayiplardan kan govdeyi goturur birak bulastirma simdi bi citir 32 cevrede hissetmedimdegil 😀
Cimbaliyi satip kumardan yedin galiba bana biye kalmisin babaoglu😀
Uzun suredır Rulet yapmıyom Cok Hasretım @Shellac de oynamyor Rulet Alıstırmakta İstemıyoruz :D
[/QUOTE]

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Uzun suredır Rulet yapmıyom Cok Hasretım @Shellac de oynamyor Rulet Alıstırmakta İstemıyoruz :D
ruleti nette sevmiyorum dost
gerçek masada oynamak lazım
sayı kuralıyla uğraşamayız dost
[/QUOTE]
Macla Ugrastırma Bizi İki dakka gir 2 dakka Sonra Boyle Ekran goruntusu alırsın Dost Bizi bilen bilir

images.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...