Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erenozturk81 / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,642
28,843
113
Yuh ne 50 kendinle karistirma 🤔🤨
Sen beni diğer forumdan da taniman lazım orada da attım sana geçen sene . Senin 10 da 1 im ödülüm yoktur benim burada . Senin kadar ödülüm varsa da ben bir haftada 10 k dağıttım bu forumda . Böyle rollingden sonra ödül kazandıklarıma attım defalarca .

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,333
63,405
113
Sen beni diğer forumdan da taniman lazım orada da attım sana geçen sene . Senin 10 da 1 im ödülüm yoktur benim burada . Senin kadar ödülüm varsa da ben bir haftada 10 k dağıttım bu forumda . Böyle rollingden sonra ödül kazandıklarıma attım defalarca .
Girme o topa bro.o arkadas seninle o konuda kapisamaz.ben 4 5 yildir burdayim o arkadasi hep boyle etkinliklerde goruyorum daha ne bi cekilisini gordum nede bi roll yaptigini.sadece gelip boyle rollerde yada kuponlarda totem yapiyor o kdr.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,642
28,843
113
Girme o topa bro.o arkadas seninke o konuda kapisamaz.ben 4 5 yildir burdayim o arkadasi hep boyle etkinliklerde goruyorum daha ne bi cekilisini gordum nede bi roll yaptigini.sadece gelil boyle rollerde yada kuponlarda totem yapiyor o kdr.
İşte böyle uyardigimizda genelde . Kardeşim durumum olmadı müsait zamanda açacağım gibi cevap gelir normalde de başka seviyeye taşıdılar işi

Explosen16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,579
4,946
113
Tanimiyom valencia misin yoksa

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,642
28,843
113
@wnrtndgr Bu arkadaşa birkaç kere kızdım saçma sapan oranları yazıp çekiliş açıyor diye . 20 yaşında öğrenci adam bile düşünüp açıyor . Valla bu kardeşimden özür dilerim kusura bakmasın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...