- 5,015
- 2,528
- 113
erdalbakkal bence bu ayık olun
Yok o deilerdalbakkal bence bu ayık olun
O olsa ümüğünü sıkarım . O değildir dosterdalbakkal bence bu ayık olun
Sen beni yiyonYeme beni Kürşat
Hayirdir broerdalbakkal bence bu ayık olun
Ya oysam 🤔🤨O olsa ümüğünü sıkarım . O değildir dost
Bi ara epey oldu gormustum onu bi ara aktifti roll bile aciyodu galba 🤣erdalbakkal bence bu ayık olun
Önemli değil lafı olmaz kral@wnrtndgr Bu arkadaşa birkaç kere kızdım saçma sapan oranları yazıp çekiliş açıyor diye . 20 yaşında öğrenci adam bile düşünüp açıyor . Valla bu kardeşimden özür dilerim kusura bakmasın .
Gece gece kafami siktin gidiyom benYok o deil
Seni severim Kürşat dengesiz mengesizsin ama zararsızsinGece gece kafami siktin gidiyom ben
Borcunu Her gün 12 de atacağım diyen karaktersiz olmak istemezsin dimi 😃Ya oysam 🤔🤨
Ss mi atcan?bu ilk uyeligin mi bilmem ama ilk diyelim 2 yildan fazladir uyesin 3 tane etkinlik acmissin biri roll sonuc kayip 2side gelirse cekilis 2 side kayip.yani kimseye bisey atmis gozukmuyorsun.paylasimci olmak icin forumda paylasmadsn tutturdugun kupondanda dagitim yapabilirsin.mevzu paylasimci olmak.neyse bro bu isin ucu farkli yerlere gider o yuzden susdum ben.sansin bol olsunSs atim mi
Yav kime zararim var arada odul aliyoz iste napak gozunuz kaldi onda da dagitim yapariz bu ay gider cok para kalmiyoSeni severim Kürşat dengesiz mengesizsin ama zararsızsin
La o adam hep burdaýdi emre haberin yokmu?hatta hala burda ama bu aralar pek rollere falan gelmiyor parasi var heralde.lakabi mahoagaBorcunu Her gün 12 de atacağım diyen karaktersiz olmak istemezsin dimi 😃
👍🏿👍🏿👍🏿😱Ss mi atcan?bu ilk uyeligin mi bilmem ama ilk diyelim 2 yildan fazladir uyesin 3 tane etkinlik acmissin biri roll sonuc kayip 2side gelirse cekilis 2 side kayip.yani kimseye bisey atmis gozukmuyorsun.paylasimci olmak icin forumda paylasmadsn tutturdugun kupondanda dagitim yapabilirsin.mevzu paylasimci olmak.neyse bro bu isin ucu farkli yerlere gider o yuzden susdum ben.sansin bol olsun
🤔🤨🤫Ss mi atcan?bu ilk uyeligin mi bilmem ama ilk diyelim 2 yildan fazladir uyesin 3 tane etkinlik acmissin biri roll sonuc kayip 2side gelirse cekilis 2 side kayip.yani kimseye bisey atmis gozukmuyorsun.paylasimci olmak icin forumda paylasmadsn tutturdugun kupondanda dagitim yapabilirsin.mevzu paylasimci olmak.neyse bro bu isin ucu farkli yerlere gider o yuzden susdum ben.sansin bol olsun
Kanka ben 1 yıldır forumla bağı kopardiydim şu 20 gündür aktifim öyle. Ulan bilsem yine banlatirdim. Ben banlattım o adiyiLa o adam hep burdaýdi emre haberin yokmu?hatta hala burda ama bu aralar pek rollere falan gelmiyor parasi var heralde.lakabi mahoaga
Dolandirici bitmezKanka ben 1 yıldır forumla bağı kopardiydim şu 20 gündür aktifim öyle. Ulan bilsem yine banlatirdim. Ben banlattım o adiyi