- 17,579
- 4,946
- 113
Kim kim 🤔🤨Valla burda çok dağıtım yaptım ama hiç kimseden ne şans paraai geldi nede başka bişey ben yine sözümde doruyorum 200 TL 4kişiye 50 TL vericem
Kim kim 🤔🤨Valla burda çok dağıtım yaptım ama hiç kimseden ne şans paraai geldi nede başka bişey ben yine sözümde doruyorum 200 TL 4kişiye 50 TL vericem
Nba oyuncu bahsi konumuz bile var dayı kalbimizi kırdınLa birak sen onu.zaten paran yok.cek nobeti bitir gir uyu yarin aksam oynarsin ufakdan.dua etde maclar bian once bitsin diycemde nobet kacda bitiyor
6 da son nobetLa birak sen onu.zaten paran yok.cek nobeti bitir gir uyu yarin aksam oynarsin ufakdan.dua etde maclar bian once bitsin diycemde nobet kacda bitiyor
Benim 8 de biter6 da son nobet
8 paydos6 da son nobet
Iyi iste maclarda o zmaan biter.her zaman dedim yine diyim6 da son nobet
Asker misinBenim 8 de biter
Bu guvenlikcileri kim forumlara alistirdiysa tutup dikmek lazim8 paydos
Çürük aldı o güvenlik ciAsker misin
Hayırlı nöbetler hocamBeyler ben 1 saat sonra nöbeti bitieitorum anca sabah 9-10 gibi uyumazsam 4 kişiye özelden ulaşırım uyursam para atma işi akşama kalir haberiniz olsun
Özelden payfix at 1.senHayırlı nöbetler hocam
Dusunmen yeter erenim.parayi cek ama oynama daha fazla guzel kazandin.sen yazacagina simdiden yaź bilgileri sende dursun musait olunca atarsin.hem millet acaba bana atcakmi diye beklentiye girmez.Beyler ben 1 saat sonra nöbeti bitieitorum anca sabah 9-10 gibi uyumazsam 4 kişiye özelden ulaşırım uyursam para atma işi akşama kalir haberiniz olsun
Özelden payfix at 2 sen8 paydos
Kredi çekte konu aç takip edelim tostHayırlı nöbetler hocam
3 sen ozelden payfix at
Dm atim miBeyler ben 1 saat sonra nöbeti bitieitorum anca sabah 9-10 gibi uyumazsam 4 kişiye özelden ulaşırım uyursam para atma işi akşama kalir haberiniz olsun
SaldimÖzelden payfix at 2 sen
4 distin olsun özelden payfix atın dediklwrim musiat olunca yollucamKredi çekte konu aç takip edelim tost