- 26,403
- 16,421
- 113
Chelsea maçı 11 korner bekliyoruz ilk yarı 5 çıktıŞ
Elimizde hangi maç var
Chelsea maçı 11 korner bekliyoruz ilk yarı 5 çıktıŞ
Elimizde hangi maç var
Kardesim senle @Beşiktaş ferhat iban birakn size zahmetCekebildin mi la harbi
Olsun sağlık olsun kurtardığına sevindim100 eksigine Çektim 3359 zaten 3k kaybetmiştim pek kazanç olmadı
Çelsi iyi premier ligin 6.sı kötü mü olurmuş hiç. Gs premier liginin en iyisini parçalamış çelsi kim. Ama wolves sonuncu sırada batık durumda sanırım taraftar olarak konuşuyorsun ama ben ciddi konuşuyorum. 🥸Evet chelsea iyi değil işte onu diyorum. Wolves istediği kadar kötü olsun
Dm attım knkKardesim senle @Beşiktaş ferhat iban birakn size zahmet
Nbaaaa yapalım 😁😁Monaco kırmızı yedi iyi attı golü de kuponu kurtardı
Gs nin bu sezon arsenal ile maç yaptığını görmedim 🤭🤭Çelsi iyi premier ligin 6.sı kötü mü olurmuş hiç. Gs premier liginin en iyisini parçalamış çelsi kim. Ama wolves sonuncu sırada batık durumda sanırım taraftar olarak konuşuyorsun ama ben ciddi konuşuyorum. 🥸
Gelirse bu kupon yapcaz uyuma erkenden 🤣Nbaaaa yapalım 😁😁
Kesene bereket cano
mangıra giden yol meşakkatli olur pıhahahahGs nin bu sezon arsenal ile maç yaptığını görmedim 🤭🤭
Premierin en iyisi liverpooldur kanka. Dünyanın en iyi 3 kulübünden biri liverpooldur. Gs bi koydu bunlara 3 maç arka arkaya kaybettiler dengelerini kaybettiler. Aynı ayarı tottenhama da çektik. Arsenalede çekerizGs nin bu sezon arsenal ile maç yaptığını görmedim 🤭🤭
balıma mama parası 😁Kesene bereket cano
Bu gece sinirli erhan nba analiz etmeye başlamıştır şimdiden vurgun yapmak içinmangıra giden yol meşakkatli olur pıhahahah
Erhanıma nolduBu gece sinirli erhan nba analiz etmeye başlamıştır şimdiden vurgun yapmak için
2100balıma mama parası 😁
Solomon’a oynamadığı sürece birşey olmaz kazanamazBu gece sinirli erhan nba analiz etmeye başlamıştır şimdiden vurgun yapmak için
Altın kızım benim 🫠2100
Lira verdim daha 2 hafta önce bizim zilli ucuz mama yemez
Bı dm yazdigima bak kanka100 eksigine Çektim 3359 zaten 3k kaybetmiştim pek kazanç olmadı