- 24,318
- 17,294
- 113
Dogru ama daha korner olurİşte şuan wolvesin kötülüğüne güvenilmez öyle getiricez. Wolves ciddi çok kötü rahat düşerler bu sene
Dogru ama daha korner olurİşte şuan wolvesin kötülüğüne güvenilmez öyle getiricez. Wolves ciddi çok kötü rahat düşerler bu sene
Onu ben dedim olmaz diye ibme cihan1-4 oldu sen her olmaz dediğin oluyor kardo 🤣🤣
Görmedim la 🤣🤣🤣Onu ben dedim olmaz diye ibme cihan
Süper göz ucuyla takipleyelim bizdeFrwbet icerde erhan beyin chelsea maci 3 korner ana parada icerde
Elbette ama 0-0 gitse 15 korneri görürdü maç abartmıyorumDogru ama daha korner olur
Demek mi 2 palace maçı brentford, manu, chelsea de iyi çözüm buldu liverpoola. Dediğin gibi olsun ama ben katılmıyorumGs oynatmadı diyorum dostum neden anlamıyorsun aç bi maçı izle gsnin dominantlığı baskın geldi maçta. Her zamanki Liverpool vardı karşımızda bi an bıraksak baskıyı direk atacaklardı diyorum.
Memoo savasma sevis yigidm yeter galii 😂😂Elbette ama 0-0 gitse 15 korneri görürdü maç abartmıyorum
😍😍Süper göz ucuyla takipleyelim bizde
Acaba nasıl çözüm buldular neye baktılar nerden aldılar çözümü. Tottenham gs maçından sonra hep yenildi neden acaba rakipleri kimin taktiğiyle oynadıDemek mi 2 palace maçı brentford, manu, chelsea de iyi çözüm buldu liverpoola. Dediğin gibi olsun ama ben katılmıyorum
Olacağı söylüyorumMemoo savasma sevis yigidm yeter galii 😂😂
Atar son dk parma yer ✋@qguzh4nn0 şu Milan maçında gol attırsana lo 🤣🤣🤣
Kanka bak buna karşıyım işte. Herşeyi ilk gs icat etti gibi davranıyosunuz. Tamam gs öncü oldu desem mutlu mu olacaksın yok. Liverpool madrid maçında ıslık yaptı seyirci onu bile gs ye bağladılar sosyal medyada. Ben diyorum ki ben takımlarımızdan fazlasını istiyorum. Gs neden şu kadroyla bi cl yarı finali yapmasın. O gün övelim gs yi hep beraber abarta abarta sabaha kadarAcaba nasıl çözüm buldular neye baktılar nerden aldılar çözümü. Tottenham gs maçından sonra hep yenildi neden acaba rakipleri kimin taktiğiyle oynadı
sohbet muhabbet dostum hoş geldin 🤗Noluyo burda noluyo
aç kaldık 😁Chelsea 3 bitti mahvolduk
3 korner lazım ama zor belki oluraç kaldık 😁
İnşAtar son dk parma yer ✋