- 26,840
- 12,828
- 113
şu forumdaki insanların yaşlarını merak ediiyorum heAranızda bi 25 yaş vardır
şu forumdaki insanların yaşlarını merak ediiyorum heAranızda bi 25 yaş vardır
Ne zaman uyardın abi daha önce böyle bir muhabbet kimseyle yapmadım çünkü. Arkadaşımla olan bir konuşmayı kırpıp attım sorun varsa sileyim de bu tavrı anlayamadımTestoHaylan06
vurucu999
DOSTUM SİZİ SÜREKLİ UYARMAMIZ MI GEREKİYOR
WP
TELEGRAM
VS MUHABETLERİNİZDEN.
Evet PP yapıyordu sürekli gecen yılPuahaha odamı varmış vay sahtekar
günah keçisi seçildin dostNe zaman uyardın abi daha önce böyle bir muhabbet kimseyle yapmadım çünkü. Arkadaşımla olan bir konuşmayı kırpıp attım sorun varsa sileyim de bu tavrı anlayamadım
Tamam var bak biz oyun oynarken fotosunu gördüm şok oldum yaşını küçük biliyordum zaten kendisinde dedim ben sana ettiğim laflardan utandım umarım sende utanirsin diye tabir abide hatta demişti onda utanma duygusu yok diye bana küfür eden adama abi demem benAranızda bi 25 yaş vardır
Onun qw ben bakma bi seviyom bi sevmiyom hayırsız herifin tekiNe ara be ne ara daha 2 ay önce ban mücadelesi veriyorduk sende mi
Abidir döverde severde söverdeTamam var bak biz oyun oynarken fotosunu gördüm şok oldum yaşını küçük biliyordum zaten kendisinde dedim ben sana ettiğim laflardan utandım umarım sende utanirsin diye tabir abide hatta demişti onda utanma duygusu yok diye bana küfür eden adama abi demem ben
31 benşu forumdaki insanların yaşlarını merak ediiyorum he
Bunu bu çocuğa günde 20 kişi diyor ruh halini düşünemiyorum şuan yakında herkese abi demeye başlayacakAbidir döverde severde söverde
Sovemez kardeşim sende uzatma geneAbidir döverde severde söverde
Ben onu dovecektim elimden zor aldılar şimdi alacağı olan kısıden parasını alsın diye uğraşıyoruz iki gündür işte biz böyle bir abiyizBunu bu çocuğa günde 20 kişi diyor ruh halini düşünemiyorum şuan yakında herkese abi demeye başlayacak
Biri diyor millete abi niye diyon ne dim ben yegenimmi diyimBunu bu çocuğa günde 20 kişi diyor ruh halini düşünemiyorum şuan yakında herkese abi demeye başlayacak
Öyle bi yazdın ki hocalığı bırakıp abi olasım geldi.Abidir döverde severde söverde
Eyw ne dim söylenecek söz yok eyw sagilBen onu dovecektim elimden zor aldılar şimdi alacağı olan kısıden parasını alsın diye uğraşıyoruz iki gündür işte biz böyle bir abiyiz
Aman hocam fetöden içeri girersinÖyle bi yazdın ki hocalığı bırakıp abi olasım geldi.
Bak hala kardesım diyor yaSovemez kardeşim sende uzatma gene
Ahmet saf çocuk özellikle forumda söz meclisten dışarı ne kadar dolandırıcı varsa onları cımbızla çekip parasını kaptırıyor açık açık isim veriyorum bu kişiye dikkat et diye etmiyor sonucunda böyle işte yine bir iki isim verdim çok yakında o isimleri burada yazacak dolandırdı diyeBen onu dovecektim elimden zor aldılar şimdi alacağı olan kısıden parasını alsın diye uğraşıyoruz iki gündür işte biz böyle bir abiyiz
Tamam abimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBak hala kardesım diyor ya
Ben Arifi mezhebindenim dost. Köyümden hic dışarı çıkmadım. Kimseyi tanımıyorum.Aman hocam fetöden içeri girersin