- 39,219
- 32,861
- 113
Metinin cenazesi vardır gelir 1-2 güneMetinde yok nasıl hala ban yemeyi beceriyor şaşırıyorum.
Metinin cenazesi vardır gelir 1-2 güneMetinde yok nasıl hala ban yemeyi beceriyor şaşırıyorum.
adamın bir tanesi de btün freebet veren yerlerden nobonus olmuş ha bire hesaplarımı kullanıyor bizide skicek yakındaBetvakti her yeri limit koymuş yav
İyi yaptın bisi demiyorum zaten biz biliyorduk dolandirici olduğunu da sen geç anladınAtarım abi millet bilsin siz de kaptırmayın paranizi
Doğru ilk güven kazanıyorlar sonra vurgunBak gülüm sen ilk önce abim kardeşim canım ciğerim diye laf kondurmuyorsun insanlar sana uyarı veriyor yapma etme diye sonra uyandıkları kişiden yada alınca eyvah diyip bu kişi bana bunu yaptı diyorsun , e doğal olarakta kimse seni umursamıyor seni severim yapma kimseye seni yoracak düşündürecek borçlar yada paralar verme sen öğrencisin senin için her türlü para paradır birine 3-5 bin vermek senin haddine değil kusura bakma
Yok ben no bonusum formdaki birinin yerine oynuyorum o calisiyoradamın bir tanesi de btün freebet veren yerlerden nobonus olmuş ha bire hesaplarımı kullanıyor bizide skicek yakında![]()
Haklısın abi valla sen demiştin heraldeİyi yaptın bisi demiyorum zaten biz biliyorduk dolandirici olduğunu da sen geç anladın
Iptal oldu bir dhaa fb için bu siteleri kullanmicam@Erhan2121 kardeşim kuruduk be
Benimde öyleydi inan şimdi o resimlerime bakıyorum birde aynada kendime bakıyorum ne hale gelmişsin be diyorum sporcuydum caddede yürürken kızların boynu bükülürdü Spor salonları dükkanın önünde broşür dağıtayım diye para verirdi öyle birşeydik ah beAbi benim en güzel yıllarım 19-23 arasıydı prime dönemimdi keşke dönebilsek de işte hayat yazık ediyor kendine o yüzden değerini bilmesi lazım
En güzel yıllarım 95-00 arası idi dicem onda da 99 depremini gördüm istanbulda en guzell yıllarım bile güzel değil anasını satayımAbi benim en güzel yıllarım 19-23 arasıydı prime dönemimdi keşke dönebilsek de işte hayat yazık ediyor kendine o yüzden değerini bilmesi lazım
Baba niye herkes üstü kapalı konuşuyor anlamadım kimden bahsediyoruzHaklısın abi valla sen demiştin heralde
Basi sagolsun Metin hocamin allah saglik sihhat ve sabır versin. Onun yorumunu görmeyince bi eksiklik hissediyorum forumda.Metinin cenazesi vardır gelir 1-2 güne
Selfie kimlik hazirlaIptal oldu bir dhaa fb için bu siteleri kullanmicam
tahir sen 90larda varmıydınEn güzel yıllarım 95-00 arası idi dicem onda da 99 depremini gördüm istanbulda en guzell yıllarım bile güzel değil anasını satayım
@RuLingBaba niye herkes üstü kapalı konuşuyor anlamadım kimden bahsediyoruz
Ne diyorlar kankaIptal oldu bir dhaa fb için bu siteleri kullanmicam
al işteIptal oldu bir dhaa fb için bu siteleri kullanmicam
31 yaşındayım herhalde olmuş oluyorumtahir sen 90larda varmıydın![]()
doğrulama isteyecekler ondan canlıya bağlan yeterIptal oldu bir dhaa fb için bu siteleri kullanmicam
Giden zaman geri gelmiyor be harbi su gibi akıp gidiyorBenimde öyleydi inan şimdi o resimlerime bakıyorum birde aynada kendime bakıyorum ne hale gelmişsin be diyorum sporcuydum caddede yürürken kızların boynu bükülürdü Spor salonları dükkanın önünde broşür dağıtayım diye para verirdi öyle birşeydik ah be
İsminde hayır yokmuş kardeşim 😂