Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 2200 + 2200 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,967
27,256
113
Ahmet saf çocuk özellikle forumda söz meclisten dışarı ne kadar dolandırıcı varsa onları cımbızla çekip parasını kaptırıyor açık açık isim veriyorum bu kişiye dikkat et diye etmiyor sonucunda böyle işte yine bir iki isim verdim çok yakında o isimleri burada yazacak dolandırdı diye
Kulağıma söyle benimde ihtiyacım var

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,240
32,889
113
Ahmet saf çocuk özellikle forumda söz meclisten dışarı ne kadar dolandırıcı varsa onları cımbızla çekip parasını kaptırıyor açık açık isim veriyorum bu kişiye dikkat et diye etmiyor sonucunda böyle işte yine bir iki isim verdim çok yakında o isimleri burada yazacak dolandırdı diye
Gözü açılsın diye uğraşıyoruz da biraz sosyallesmesi lazım bu yaşlarda bu forumda ziyan ediyor kendini

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,079
28,323
113
tanıdığa gidiyor en azından
salihle ben konustum oder o

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,018
24,999
113
Tanımıyorsun Ahmeti ruling bunu dolandirinca herkese beni dolandırdı diye dm atmıştı bizde düşmeyelim diye 300 kişiye falan atmıştır herhalde kanitlariyla

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,240
32,889
113
Bende öyle düşünüyorum öğrenci hayatını eminim ki bu forum çok etkileyecek şimdi o yaşlarda dönsemde elimde hiç birşeyim olmasa ( zaten yok )
Abi benim en güzel yıllarım 19-23 arasıydı prime dönemimdi keşke dönebilsek de işte hayat yazık ediyor kendine o yüzden değerini bilmesi lazım

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,149
10,480
113
Betvakti her yeri limit koymuş yav

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,646
21,200
113
Atarım abi millet bilsin siz de kaptırmayın paranizi
Bak gülüm sen ilk önce abim kardeşim canım ciğerim diye laf kondurmuyorsun insanlar sana uyarı veriyor yapma etme diye sonra uyandıkları kişiden yada alınca eyvah diyip bu kişi bana bunu yaptı diyorsun , e doğal olarakta kimse seni umursamıyor seni severim yapma kimseye seni yoracak düşündürecek borçlar yada paralar verme sen öğrencisin senin için her türlü para paradır birine 3-5 bin vermek senin haddine değil kusura bakma

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,149
10,480
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...