- 19,263
- 20,844
- 113
Normalde seninle 3 gün konuşan şeytan olması lazım nasıl olurda bu kadar saf kalabilir anlamadımBen yoruldum valla deveciye her gün diyorum kimseye borc verme diye de çok saf yemin ederim
Normalde seninle 3 gün konuşan şeytan olması lazım nasıl olurda bu kadar saf kalabilir anlamadımBen yoruldum valla deveciye her gün diyorum kimseye borc verme diye de çok saf yemin ederim
Ben eskiden de bu şekilde konular açardım kupon geldiğinde tüm kazancı dağıtırdim yeterki paramız olsun dağıtmak tan gocunmayiz hic bir zaman yeterki hak eden insanlar olsun dostBir kisiye rol ac oldu bitti, dagitimin adetini bozma.
bende sıraya girecem ahmetten ekmek çıkıyor millete hepBen yoruldum valla deveciye her gün diyorum kimseye borc verme diye de çok saf yemin ederim
Vistor un neyi güven verdi sana dost, sol elindeki izmarit mi yoksa sağ elindeki rakı şişesi mi.Vallahi ekmeğe muhtaç kaldım öğün onun yüzünden himmet abi tras parası atmıştı aw onu atmış eğer 700 oran vurmasayfik maymun gibi geziyorduk Allah'tan vurduj
Şeytan olmaz da melek olmaya niyeti var galiba puahaNormalde seninle 3 gün konuşan şeytan olması lazım nasıl olurda bu kadar saf kalabilir anlamadım
Şu forumda sabancı, koç olsan iflas edersin. Her önüne gelene, her isteyene verilmez. (Para, borç, bilumum maddi varlıklar)Ben yoruldum valla deveciye her gün diyorum kimseye borc verme diye de çok saf yemin ederim
Benim yüzümden oldu abi veriyim mi dedi foto iste madem dışarıda atsın dedim oda foto attı para gittikten sonra bir baktim fotoda full çeken wifi ile ekran görüntüsü atılmış birde yolda yürürken çekmiş , adam internetten bulup atmış yedik bizde safız işte az yukarı baksam fotoda anlayacaktık 😆Vistor un neyi güven verdi sana dost, sol elindeki izmarit mi yoksa sağ elindeki rakı şişesi mi.
Ödül mödül yok kardesim konu kapanmıştır 3500 alır giderim şimdiden diyim 🤣Kupon gelirse @TestoHaylan06 a 3500 atarim konuda ki kişilere pay eder isterse 10 kisiye 100 lira versin ona kalmış is sadece forumda katkısı olmayan kişilere odul yok
30 deme anısı var ben de poğaçasiz kaldigim günler geldi aklima.Ödül mödül yok kardesim konu kapanmıştır 3500 alır giderim şimdiden diyim 🤣
Hoca ile Ahmet'e 30₺ iki ekmek parası bırakırım
Ortak rol yapin isterseniz istersen 10 lira at sana kalmış artik sohbet var oraya gidiyorum simdi maçlarada bakamicam kupon senin kupondur artik gelirse bana özelden yazarsin dost görüşürüzÖdül mödül yok kardesim konu kapanmıştır 3500 alır giderim şimdiden diyim 🤣
Hoca ile Ahmet'e 30₺ iki ekmek parası bırakırım
Poğaça görmeyeli 3 ay olmuştur tadını unuttuk var düşün ötesini hocam30 deme anısı var ben de poğaçasiz kaldigim günler geldi aklima.
Hadi bakalım bol şans ozaman 🙏Ortak rol yapin isterseniz istersen 10 lira at sana kalmış artik sohbet var oraya gidiyorum simdi maçlarada bakamicam kupon senin kupondur artik gelirse bana özelden yazarsin dost görüşürüz
Bol şanslarGelirse burasi haylan ve deveciye ulaşirim
Bolsans
Bol şans inşallah bir günn bende etiketlenirimGelirse burasi haylan ve deveciye ulaşirim
Bolsans
Bol şans reisGelirse burasi haylan ve deveciye ulaşirim
Bolsans
Tam kahpeymis valla puahahBenim yüzümden oldu abi veriyim mi dedi foto iste madem dışarıda atsın dedim oda foto attı para gittikten sonra bir baktim fotoda full çeken wifi ile ekran görüntüsü atılmış birde yolda yürürken çekmiş , adam internetten bulup atmış yedik bizde safız işte az yukarı baksam fotoda anlayacaktık 😆
25 liraya 600 kusur oran tutturan sen miydin hocamVallahi ekmeğe muhtaç kaldım öğün onun yüzünden himmet abi tras parası atmıştı aw onu atmış eğer 700 oran vurmasayfik maymun gibi geziyorduk Allah'tan vurduj