Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 | KG Var Severiz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.00

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,676
53,464
113
Kupon gelirse @TestoHaylan06 a 3500 atarim konuda ki kişilere pay eder isterse 10 kisiye 100 lira versin ona kalmış is sadece forumda katkısı olmayan kişilere odul yok

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,353
20,903
113
Vistor un neyi güven verdi sana dost, sol elindeki izmarit mi yoksa sağ elindeki rakı şişesi mi.
Benim yüzümden oldu abi veriyim mi dedi foto iste madem dışarıda atsın dedim oda foto attı para gittikten sonra bir baktim fotoda full çeken wifi ile ekran görüntüsü atılmış birde yolda yürürken çekmiş , adam internetten bulup atmış yedik bizde safız işte az yukarı baksam fotoda anlayacaktık 😆

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,008
3,219
113
Diğer maça rahat rahat evinizi arabanızı iy kg vara basabilirsiniz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,353
20,903
113
Kupon gelirse @TestoHaylan06 a 3500 atarim konuda ki kişilere pay eder isterse 10 kisiye 100 lira versin ona kalmış is sadece forumda katkısı olmayan kişilere odul yok
Ödül mödül yok kardesim konu kapanmıştır 3500 alır giderim şimdiden diyim 🤣
Hoca ile Ahmet'e 30₺ iki ekmek parası bırakırım

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,676
53,464
113
Ödül mödül yok kardesim konu kapanmıştır 3500 alır giderim şimdiden diyim 🤣
Hoca ile Ahmet'e 30₺ iki ekmek parası bırakırım
Ortak rol yapin isterseniz istersen 10 lira at sana kalmış artik sohbet var oraya gidiyorum simdi maçlarada bakamicam kupon senin kupondur artik gelirse bana özelden yazarsin dost görüşürüz

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,676
53,464
113
Bide dm atmayın bana bakmıyorum kazancı komple dagitacam dedim foruma da bakmicam haberiniz olsun

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
Benim yüzümden oldu abi veriyim mi dedi foto iste madem dışarıda atsın dedim oda foto attı para gittikten sonra bir baktim fotoda full çeken wifi ile ekran görüntüsü atılmış birde yolda yürürken çekmiş , adam internetten bulup atmış yedik bizde safız işte az yukarı baksam fotoda anlayacaktık 😆
Tam kahpeymis valla puahah