Ala ala ismim emin Erhan mi pauahİki ismi var hiç para atmadınnmı adama Bilmiyon emin erhan
Para atmama gerek kalmadı teşekkürler Atam.İki ismi var hiç para atmadınnmı adama Bilmiyon emin erhan
Kupondan emin erhan puahaAla ala ismim emin Erhan mi pauah
Allah ıslah etsin kardeşim4x4 takılıyorum kankaEkli dosyayı görüntüle 945910
Rica ederim bu bilgi normalede ücretli ama diyanete beleşPara atmama gerek kalmadı teşekkürler Atam.
Hala açıkta kupon var bi umudumuzAllah ıslah etsin kardeşim
Islah değil ishal etsinAllah ıslah etsin kardeşim
Olm Liverpool’un bileneceği belliydi lig de havlu atmışlar elde tek cl kalmış nasıl güvendin bu kadar ki siz deplasmanlarda kötüsünüz yani juve de görüldü üzüldüm çok girmişsinHala açıkta kupon var bi umudumuz
Diyanet bütçe verseydi hayır rollü acardik ama Arif Efendiye bütçe vermiyorlar dost.Rica ederim bu bilgi normalede ücretli ama diyanete beleş
Bu betbox carkindan 200 fs çıkmıştı bana gerçi hakan o siteden çok oynuyor bunu şartını sen biliyormusun kankaAllah ıslah etsin kardeşim
Salih amele de hocam üzülme kıyamam sanaDiyanet bütçe verseydi hayır rollü acardik ama Arif Efendiye bütçe vermiyorlar dost.
Şartsız ana para kurallrındaBu betbox carkindan 200 fs çıkmıştı bana gerçi hakan o siteden çok oynuyor bunu şartını sen biliyormusun kanka
Dedim dun yapma etme aşığım dedi pauqhOlm Liverpool’un bileneceği belliydi lig de havlu atmışlar elde tek cl kalmış nasıl güvendin bu kadar ki siz deplasmanlarda kötüsünüz yani juve de görüldü üzüldüm çok girmişsin
Çıkan kazanç 1 kat çevrim maksimum 10 k çekim diye biliyorumBu betbox carkindan 200 fs çıkmıştı bana gerçi hakan o siteden çok oynuyor bunu şartını sen biliyormusun kanka
Bol şans diliyorum 😁4x4 takılıyorum kankaEkli dosyayı görüntüle 945910
Çıkarticam derken 20 daha verdik 30 luk olduk zulayi patlattık iflah da olmayız olsak olsak ishal oluruz ahhshsOlm Liverpool’un bileneceği belliydi lig de havlu atmışlar elde tek cl kalmış nasıl güvendin bu kadar ki siz deplasmanlarda kötüsünüz yani juve de görüldü üzüldüm çok girmişsin
Tutarsa 31k seninBol şans diliyorum 😁
abooo 😁Tutarsa 31k senin
Takip et sözabooo 😁