- 90,837
- 100,380
- 113
aynen dost siteler karısı yaptı bizi her gün freebet ekliyolaryatırıma %1 freebet mi alıyon dost 3k yatırıpbol şans
Klavye hatası herhalde dost kazandırmayan freebet kuponu yazcaktin
Ne yazarsa yatacak zaten dost fark etmez erhanin kupon tuturdugu görülmüş mü 😂Klavye hatası herhalde dost kazandırmayan freebet kuponu yazcaktin
Demekki dostumuz yeşili sevmiyo kırmızıya hasta dostNe yazarsa yatacak zaten dost fark etmez erhanin kupon tuturdugu görülmüş mü 😂
kırmızıyı severler dıyon yanı dost he roman cocugumuyuz bızDemekki dostumuz yeşili sevmiyo kırmızıya hasta dost
Yok dost seviyor yeşilide iki maçı bir araya getirip kupon tutaracak yetenek yok dostumuzda☺Demekki dostumuz yeşili sevmiyo kırmızıya hasta dost
Etsiz yemekde yemezsin sen şimdi dostkırmızıyı severler dıyon yanı dost he roman cocugumuyuz bız
tutturduklarını atta görelim dostYok dost seviyor yeşilide iki maçı bir araya getirip kupon tutaracak yetenek yok dostumuzda☺
Sen erhana kazma mi diyon dostYok dost seviyor yeşilide iki maçı bir araya getirip kupon tutaracak yetenek yok dostumuzda☺
Olur mu dost oyle ayip o☺Sen erhana kazma mi diyon dost
Bırak dost sinemayı üstü kapaali onu dedin kabul etOlur mu dost oyle ayip o☺
Belki sapı demiş olabilirim ama kazma kesinlikle demedim dost☺Bırak dost sinemayı üstü kapaali onu dedin kabul et
Helal dost güzel senaryo yaziyon puanım sana 10Belki sapı demiş olabilirim ama kazma kesinlikle demedim dost☺
ertan geldiğine göre bi 80 daha parcalanmayı göze almıs demek kı dostHelal dost güzel senaryo yaziyon puanım sana 10
Yok dost kumarci adamda paramı durur ertesi gün 0 olduk olsa dükkan sizin☺ertan geldiğine göre bi 80 daha parcalanmayı göze almıs demek kı dost
100 de 100 katılıyorum dost bedava standup yapiyoz burda bi ince 80 hakkettik dostertan geldiğine göre bi 80 daha parcalanmayı göze almıs demek kı dost
freebet tutarsa hedef 10k dost 10k cekersek helalinde bi 20 tl ateşleriz bizi bilen bilirYok dost kumarci adamda paramı durur ertesi gün 0 olduk olsa dükkan sizin☺