- 90,837
- 100,380
- 113
2 aydır 1 kere 600 cekmısım dost o da kayıp bonusu max cekım 20 katı dıye render deBana zararı olmaz zaten yok zaten yok ☺
1700 1500 2700 1350 bi kac tanede 800 1k cekmeden yedık nasıl olcak dost bu iş
2 aydır 1 kere 600 cekmısım dost o da kayıp bonusu max cekım 20 katı dıye render deBana zararı olmaz zaten yok zaten yok ☺
Biraz hiyarlik var mı dostum sende2 aydır 1 kere 600 cekmısım dost o da kayıp bonusu max cekım 20 katı dıye render de
hadi ben o paraları gordum sen ne gordun dost gelenı bıraktın balıgaBiraz hiyarlik var mı dostum sende
Dost görmek önemli değil çekip o parayı yemek mühim dost bende o paraları goruyom aylık 2500 TL ödemem var onlara atesliyomhadi ben o paraları gordum sen ne gordun dost gelenı bıraktın balıga
Sen çekmeyi sevmiyorsun zaten dost ☺2 aydır 1 kere 600 cekmısım dost o da kayıp bonusu max cekım 20 katı dıye render de
helal dost sinemaya geldimi herkesin kalemi kuvvetliDost görmek önemli değil çekip o parayı yemek mühim dost bende o paraları goruyom aylık 2500 TL ödemem var onlara atesliyom
Adam fomdan ev almış erhanim onun taksitini ödüyor neyapsin😂Dost görmek önemli değil çekip o parayı yemek mühim dost bende o paraları goruyom aylık 2500 TL ödemem var onlara atesliyom
dost senın stılını sevıyorum kazanınca hıc pıyasada gozukmuyon tebrıkler dost
Aynen çok kazandım sormadost senın stılını sevıyorum kazanınca hıc pıyasada gozukmuyon tebrıkler dost
İzmir'e gelirsen beni mutlaka bul dosthelal dost sinemaya geldimi herkesin kalemi kuvvetli
Kazanan parası olan adamın ne işi var forumdadost senın stılını sevıyorum kazanınca hıc pıyasada gozukmuyon tebrıkler dost
burda borclardan bahsedıyon hep dost borclara gırdık mı skni salla 100k ya carpıyo dost fazla takma kafayaAynen çok kazandım sorma
5000 gitti ardından 200e 3400 aldım oda gitti bankadan da 1700 bıraktım
Sansar dostum hgGelmeyin laaa eniştenin üstüne onun yasadıklarını siz yasasanız siz yorum yazamazsınız
Sansarın patenti sansar dostumuzda dost forumu agır sinamacısı biz onun tırnagı olamayızSansar dostum hg
Hep borç sinemasınimi anlatiyo dostumuz dost sanaburda borclardan bahsedıyon hep dost borclara gırdık mı skni salla 100k ya carpıyo dost fazla takma kafaya
Dogru dedın gülen suratKazanan parası olan adamın ne işi var forumda
Kim bu gizemli dost isim verSansarın patenti sansar dostumuzda dost forumu agır sinamacısı biz onun tırnagı olamayız
Bitmiyen borc gülen suratın kiHep borç sinemasınimi anlatiyo dostumuz dost sana