- 7,050
- 5,618
- 113
Dost bilinen senaryoları yaziyon taktiğini geliştir biraz dost yemeyiz biz bu numaralarıYok dost kumarci adamda paramı durur ertesi gün 0 olduk olsa dükkan sizin☺
Dost bilinen senaryoları yaziyon taktiğini geliştir biraz dost yemeyiz biz bu numaralarıYok dost kumarci adamda paramı durur ertesi gün 0 olduk olsa dükkan sizin☺
Ooo yaşadık desene elinde çok deliymiş dost fazla saçma öyle bol bol ☺freebet tutarsa hedef 10k dost 10k cekersek helalinde bi 20 tl ateşleriz bizi bilen bilir
Ayıp ediyorsun gardaş bizde senaryo olmaz neyse oDost bilinen senaryoları yaziyon taktiğini geliştir biraz dost yemeyiz biz bu numaraları
öyle dost gönülden atarım 20yi 20k yapar cekersın dost kesıntı varsa oda senın sorunun dostOoo yaşadık desene elinde çok deliymiş dost fazla saçma öyle bol bol ☺
Sen kazanda dost miktarda uzlaşırız😂öyle dost gönülden atarım 20yi 20k yapar cekersın dost kesıntı varsa oda senın sorunun dost
Helal dost bi alındın gibi biz dostlarımiza arasıra dumenden sinema yaparız dost alışAyıp ediyorsun gardaş bizde senaryo olmaz neyse o
Ooo dost kazanmak artı Erhan yan yana gelmicek iki kelimeSen kazanda dost miktarda uzlaşırız😂
Demekki er le başlayan isimler fulll sinemacı dostisimlerde bi manidar erhan erkan ertan
mahonun adıda erman mıydı yoksa dostDemekki er le başlayan isimler fulll sinemacı dost
Yok dost alinmadim beni taniyorsun oyle düşüne bilirsin sanal ortamda ne dümenler gördükHelal dost bi alındın gibi biz dostlarımiza arasıra dumenden sinema yaparız dost alış
Üçü birarada gibi aw☺isimlerde bi manidar erhan erkan ertan
3unu topla 100 lıra cıkmıyo dost nasıl olcak bu sinemaÜçü birarada gibi aw☺
Olabilir dost inceyi iyi yakaladın dostmahonun adıda erman mıydı yoksa dost
İşimiz sana kaldı dost 100 tl ye en yakın dostumuz sensin şimdilik😂3unu topla 100 lıra cıkmıyo dost nasıl olcak bu sinema
Hâlâ görüyon dost benden duymuş gibi olma Erhan dolandırıcı dostYok dost alinmadim beni taniyorsun oyle düşüne bilirsin sanal ortamda ne dümenler gördük
insallah dost burdan yururuzİşimiz sana kaldı dost 100 tl ye en yakın dostumuz sensin şimdilik😂
teveccugun dost dolandırıcılık zeka isterHâlâ görüyon dost benden duymuş gibi olma Erhan dolandırıcı dost
Bana zararı olmaz zaten yok zaten yok ☺Hâlâ görüyon dost benden duymuş gibi olma Erhan dolandırıcı dost
Ben dolandırıcının zeki ve çevik olmasını severim dost hamdolsun bu özellikler sende var dostteveccugun dost dolandırıcılık zeka ister