- 49,330
- 54,139
- 113
Valla küfür etsem de etmesem de bu aralar 2 günde bir bana ban atıyorlar bende anlamadımYok artık şaka de
Valla küfür etsem de etmesem de bu aralar 2 günde bir bana ban atıyorlar bende anlamadımYok artık şaka de
Ne kadar çarptı seniTuncayi yakalaman lazım bugün yorumunu gördüm
Ne kadarBenim burda samimi bi arkadaş vardı banlanmış fatih1983 diye kanuni1453 onu dolandırmış bilginşz olsun
Ayenn oleHer doğru her yerde söylenmez diye bi söz var bilir misin
Biz Lafı dolandiririz anca insan dolandırmak mayamizda yoktur elhamduliilahHocam kelime oyunu var mı yoksa bu cümlede puhha
500Ne kadar
Beni çarpmadi o tarz insanlara borç verecek kadar gerzek yada zengin değilim benNe kadar çarptı seni
Aha üfürükçü hocaBiz Lafı dolandiririz anca insan dolandırmak mayamizda yoktur elhamduliilah
Belli bir sayıda Ban yiyince hesap kalıcı siliniyor diye biliyorum dikkt etValla küfür etsem de etmesem de bu aralar 2 günde bir bana ban atıyorlar bende anlamadım
İkimizde alaycı yorum yaptık demekki sen daha çok millisinAdamin biri konu açtı sponsorluk araciligiylan 3 adim yapacam 1 kişiye 250 turk lirası verecem dedi bende o rakamı komik bulup bir yorum yaptım ban yedim
Ne kadar güzel bir cümleBiz Lafı dolandiririz anca insan dolandırmak mayamizda yoktur elhamduliilah
Biriniz bi konu açsın adamın konuyu hiç etmeyelim ayıp oluyorBelli bir sayıda Ban yiyince hesap kalıcı siliniyor diye biliyorum dikkt et