- 33,277
- 33,654
- 113
47ndk 3.40 takipteyizAbi konu sahibine de ayıp oluyor yeter adamin rolünü takip edelim artık kim ne yapmış yapmamış bizi alakadar etmez
47ndk 3.40 takipteyizAbi konu sahibine de ayıp oluyor yeter adamin rolünü takip edelim artık kim ne yapmış yapmamış bizi alakadar etmez
5k vermesi gerekirken 1k vermiş şimdi dekont dekont diyor site ip diyip ödememiş onun niye ss atmamış ikisiyle de gram ticaretim yokta bu herif kendini kurnZ sanıyorAhmet 1 k yı rulette kaybettiğini söyledi mi? Adama dolandırıcı diyorsunuz daha geçen sallıyordunuz çocuga
Sana demedim kiBen kimsenin tarafı değilim huzur bozmak gibi bir niyetim yok
Yontuldun kardeşim sabır taşı oldun pujjaeskiden olsaydı makina123 dosyaya el atar tgde sesliye çeker ayarı verir gönderirdi
ama yok artık o kişi yooookkk 🙂↕
Dayı Ahmet'i savunmayın diyordunuz geçen onu anlamadım adama 1 saat geç yolla bütün modlara adminlere yazıyor örnekleri Kashima, lazistan daha neler şerbete göre yorum yapmayın Ahmet'e hemen zıplama diye kaç sefer uyardık attıgına dair de dekontu olan adama dolandırıcı demekte ne bileyim şerbete göre yorumlamayın@Daimon zırtoı Kamil faln argo sayılmıyor mu reis
Ben savunmadım kral kimseyi argo kullanımını bildirdim sadeceDayı Ahmet'i savunmayın diyordunuz geçen onu anlamadım adama 1 saat geç yolla bütün modlara adminlere yazıyor örnekleri Kashima, lazistan daha neler şerbete göre yorum yapmayın Ahmet'e hemen zıplama diye kaç sefer uyardık attıgına dair de dekontu olan adama dolandırıcı demekte ne bileyim şerbete göre yorumlamayın
eskidendi o eskiden dayımYontuldun kardeşim sabır taşı oldun pujja
10k ya 5k var ama ana para bonus 2 maç 1.50 maks 10 katı çekimucl ozel %50 falan yokmu 3-5 k ya da olur
Tecrübe bunların hepiisi tecrübeeskidendi o eskiden dayım
benim üstüme bu forumda ayar veren birisi gelir mi bilmiyorum hey gidi eski günler![]()
Ulan makina puahaeskidendi o eskiden dayım
benim üstüme bu forumda ayar veren birisi gelir mi bilmiyorum hey gidi eski günler![]()
Hayırdır bugün Erhan gibi konuşuyorsun neden tartışıyorsunuz ki suanArkamdan konuşan önümden yiyebilir iyi kötü düzgün yorumu yapmıyorum sen adam banlaninca geliyorsun bu art niyettir
Çok iyi basket geldi sayılır Arsenal yattı
Güzel Reis Türkiyem az daha atsa
Ne alaka dün gecede eşrefin rollünde konuştuk onunlaArkamdan konuşan önümden yiyebilir iyi kötü düzgün yorumu yapmıyorum sen adam banlaninca geliyorsun bu art niyettir
Anladım kral sorun yok Ahmet'i size karşı savunan da bendim. Ama yok adama 1-2 saat geç yolla başkana kadar gidiyor para transferi sıkıntılı dekontu görmesem neyse herkese aynısını yapıyor. Garip çarBen savunmadım kral kimseyi argo kullanımını bildirdim sadece
boşver daha iyiTecrübe bunların hepiisi tecrübe