Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 100₺ Hedef 1000₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,502
25,762
113
Ahmet 1 k yı rulette kaybettiğini söyledi mi? Adama dolandırıcı diyorsunuz daha geçen sallıyordunuz çocuga
5k vermesi gerekirken 1k vermiş şimdi dekont dekont diyor site ip diyip ödememiş onun niye ss atmamış ikisiyle de gram ticaretim yokta bu herif kendini kurnZ sanıyor

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
@Daimon zırtoı Kamil faln argo sayılmıyor mu reis
Dayı Ahmet'i savunmayın diyordunuz geçen onu anlamadım adama 1 saat geç yolla bütün modlara adminlere yazıyor örnekleri Kashima, lazistan daha neler şerbete göre yorum yapmayın Ahmet'e hemen zıplama diye kaç sefer uyardık attıgına dair de dekontu olan adama dolandırıcı demekte ne bileyim şerbete göre yorumlamayın

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Dayı Ahmet'i savunmayın diyordunuz geçen onu anlamadım adama 1 saat geç yolla bütün modlara adminlere yazıyor örnekleri Kashima, lazistan daha neler şerbete göre yorum yapmayın Ahmet'e hemen zıplama diye kaç sefer uyardık attıgına dair de dekontu olan adama dolandırıcı demekte ne bileyim şerbete göre yorumlamayın
Ben savunmadım kral kimseyi argo kullanımını bildirdim sadece

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Ben savunmadım kral kimseyi argo kullanımını bildirdim sadece
Anladım kral sorun yok Ahmet'i size karşı savunan da bendim. Ama yok adama 1-2 saat geç yolla başkana kadar gidiyor para transferi sıkıntılı dekontu görmesem neyse herkese aynısını yapıyor. Garip çar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...